Представници групе грађана Српска десница предали су данас општинској изборној комисији потписе и листу За домаћинску Медвеђу за изборе који ће се одржати 8. септембра у Медвеђи.

Носилац ове листе је Дејан Симић, а подршку овој листи пружио је и председник групе грађана Српска десница Миша Вацић. Вацић је овом приликом рекао да Српска десница жели да кандидује младе домаћине, успешне привреднике, предузетнике и жене. Наша намера је да се пређе цензус, по први пут да се уђе у институције. Српска десница постоји годину и по дана, ми окупљамо патриоте, родољубе, борце, ветеране, привреднике, пољопривреднике, и ово су први избори на које ми излазимо и надамо се фантастичном резултату.

Подршку листи пружио је и професор Мирољуб Петровић, као и млади студенти који су решени да остану у свом крају, да покрену пољопривредну производњу у Медвеђи, дошли су и људи из дијаспоре који су родом из овог краја, тако да очекујемо да ће народ препознати оно што конкретно нудимо а то су људи и идеје, засноване на помоћи пољопривредницима, поштовању бораца и ветерана, за помоћ мајкама, трудницама…

 

radiomedvedja

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here