Уредник Информера, Драган Ј. Вучићевић, рекао је на Студију Б да ће Александар Вучић бити убијен до следећег петка, односно, да ће хаос који се припрема тада кулминирати.

Драган Ј. Вучићевић, уредник Информера, након јутарњег шизофреног гостовања на ТВ Пинк, обратио се Београђанима вечерас преко Студија Б.

Позивајући се на изјаву са ТВ Пинк да је “опасна екипа допутовала у Београд на убије Вучића”, Вучићевић је позвао народ да прати ситуацију наредне недеље.

– Пратите шта ће се дешавати до среде. Хаос ће кулминирати у петак, рекао је Вучићевић.

Имајући у виду то да је Вучићевић више пута на ТВ Пинк поновио, директно или индиректно, да ће Александар Вучић бити убијен, можемо само да закључимо да ће се убиство Александра Вучић, према његовом пророчанству, догодити до краја наредне недеље.

Вучићевић је рекао да је више пута у току данашњег дана покушао телефоном да ступи у контакт са Александром Вучићем, али му он није одговарао на позиве.

На питање водитељке одакле му информације да нека “опасна екипа која је допутовала у Београд” планира убиство Александра Вучића, Вучићевић је одговорио:

– Те информације сам добио од људи који се тиме баве, казао је Вучићевић, али није директно признао да је те информације добио од неке безбедносне службе.

Остаје нејасно ко су људи “који се тиме баве”, односно, ко су људи који се баве достављем информација Вучићевићу да је “опасна екипа људи допутовала у Београд на убије Вучића”. Не знамо чији је то тачно посао.

Вучићевић је на крају поручио Вучићу да очисти људе из владе и његове странке, како је рекао, “не због Вучића, већ због државе Србије” како би се успоставила правна држава.

Да је Србија правна држава, Вучићевић би још јутрос био везан за кревет на Kлиници за психијатријске болести “Др Лаза Лазаревић”.

 

 

 

Телепромтер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here