Poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović izjavio je da opozicija svojim ponašanjem najvećim delom k radi za Vučića. On je gostujući u emisiji “Skeniranje” kazao da je bliži tome da treba izaći na izbore nego ih bojkotovati.

” Iza priče o bojkotu postoji ta nada u revolucionarni scenario. Ali vi tu nemate kritičnu masu za tako nešto.  Opozicija nema tu armiju Čegevara. Ja u tome ne bih učestvovao, jer nisam pristalica takvih revolucija, ali bih to pozdravio. Ali ovo što se radi je kombinacija avanturizma i naivnosti ili bleferaja. U izjavama sve veća od revolucionarnosti , ali u praksi to nije tako, imate par desetina ljudi spremnih da nešto učine. To nije beznačajno, ali je nedovoljno “, rekao je Vukadinović.

On je dodao da je jasno da se pokušava da se” opozicija stavi pod jednu kapu, to može da razume ali da nije siguran da ta kapa zna šta radi, jer je jasno da takav stav vodi u ćorsokak “.

” I nije tačno da Vučiću odgovara da opozicija izađe na izbore. On želi upravo što sada ima pola – pola. Ako bi se prevagnulo da se ide na izbore, on i režimski mediji bi počeli da podržavaju bojkotaše. Njemu je bitno da se opozicija podeli “,kazao je Vukadinović.

On je dodao  da poslednja istraživanja govore da  to što su neke  stranke za bojkot ne znači da su i građani.

“Građani su nezadovoljni. I oni traže alternativu. To što će neke stranke bojkotovati izbore ne znači da će ih bojkotovati i nezadovoljan narod”, istakao je Vukadinović. Autor i voditelj emisije Olivera Milivojčević

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here