Посланик у Скупштини Србије Ђорђе Вукадиновић изјавио је да опозиција својим понашањем највећим делом к ради за Вучића. Он је гостујући у емисији “Скенирање” казао да је ближи томе да треба изаћи на изборе него их бојкотовати.

” Иза приче о бојкоту постоји та нада у револуционарни сценарио. Али ви ту немате критичну масу за тако нешто.  Опозиција нема ту армију Чегевара. Ја у томе не бих учествовао, јер нисам присталица таквих револуција, али бих то поздравио. Али ово што се ради је комбинација авантуризма и наивности или блефераја. У изјавама све већа од револуционарности , али у пракси то није тако, имате пар десетина људи спремних да нешто учине. То није безначајно, али је недовољно “, рекао је Вукадиновић.

Он је додао да је јасно да се покушава да се” опозиција стави под једну капу, то може да разуме али да није сигуран да та капа зна шта ради, јер је јасно да такав став води у ћорсокак “.

” И није тачно да Вучићу одговара да опозиција изађе на изборе. Он жели управо што сада има пола – пола. Ако би се превагнуло да се иде на изборе, он и режимски медији би почели да подржавају бојкоташе. Њему је битно да се опозиција подели “,казао је Вукадиновић.

Он је додао  да последња истраживања говоре да  то што су неке  странке за бојкот не значи да су и грађани.

“Грађани су незадовољни. И они траже алтернативу. То што ће неке странке бојкотовати изборе не значи да ће их бојкотовати и незадовољан народ”, истакао је Вукадиновић. Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here