Постављање Ане Брбанић за министарку у Влади Србије по мишљењу покрета Српска лига је потврда да Александар Вучић једино реагује на прититисак и уцену.

– Нама  одавно смешно звуче Вучићеве оптужбе како га руши НГО сектор по налогу из иностранства, али после именовања Ана Брнабић, као сарадника УСАИД-а, очекујемо и да чланство СНС-а престане да верује бајкама и да се суочи са чињеницом да је Александар Вучић више заступао стране интересе, супротно државним, чак и мери у којој је то радио Борис Тадић.- наводи се у саопштењу Српске лиге.

– Нова министрака представља недвосмислнеу победу невладиног сектора над демократијом и грађанима Србије, тако да би се ово  стање најтачније описало као формирање Не-Владе, са народом у сенци. Као декларисани геј активиста, нова министарка ће одлучивати о интерисима наше деце, баш као што и страни инвеститори праве профите о трошку најсиромашнијих пореких обвезника. Таман када помислимо да Србија не може срамније и ниже да се понизи, Александар Вучић нас поново изненади.- закључује се у саопштењу покрета Српска лига.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here