У Видовданској хуманитарној акцији Српског покрета Двери, породици одликованог јунака са Кошара, Новици Спасићу из Бојника, ратном војном инвалиду са седморо деце направљена, допремљена и уграђена комплетна столарија за кућу.

Акцију су спровеле Двери уз подршку Горана Медаковића, предузетника и члана покрета Двери из Панчева, који је донирао комплетну столарију, транспорт и уградњу. Подршку акцији својим присуством дао је Љубинко Ђурковић, пуковник и командант одбране Кошара, који није заборавио своје војнике за разлику од државних институција.

„Држава недовољно брине о ратним херојима и учесницима ратова 90-тих и зато у континуитету спроводимо акције да би статус ратних војних инвалида и учесника отаџбинских ратова законски био уређен. За Видовдан наредне године планирамо дефиле учесника ратова и ратних хероја 90-тих испред Народне скупштине да покажемо да ти људи постоје и да држава мора да води рачуна о њима“, истакао је мр Предраг Митровић, члан Председништва Двери и учесник ратова 90-тих.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here