У оквиру Недеље породичног јединства проф Kовић је одржао предавање на тему: „Српска породица у историјској перспективи“. Ово изузетно посећено предавање привукло је велики број поборника лика И дела професора Kовића који су желели да чују основне разлоге за рапидно пропадање српске породице.

Професор за овај процес оптужује глобализацију, И медије који тренутно владају светом, такође наводи да је цена непослушности медијима И глобализацији ратна опција, као начин додатног убеђивања популације.

На почетку предавања професор је навео предсказање познатог британског писца Едмунда Берга ког данас сматрају класиком конзерватизма, а између осталог И наш Слободан Јовановић

Берг је у свом трактату саопштио да француска револуција, чији је савременик,  доноси велике проблеме традиционалној породици, као И великом ропству И деспотизму који следи. Оно што је занимљиво јесте да је далеко пре великих догађаја који ће уследити у Фрацуској све аналитички обрадио И предсказао.

Уједно Берг инсистира на предању И традицији, као једином ослонцу породице.

Професор Kовић у остатку предавања посебно апострофира пад наше породице за време Обреновићке династије, као И на проблеме Српске породице након првог светског рата , а поготово после другог када се види сигуран пад и раслојавање, а и разлози за овако нешто-

Поред навођења узрока, проф Kовић ипак даје и решење за спас српске породице, а колико су Обреновићи а колико Kарађорђевићи утицали на пропадање Српске породице, а колико комунисти послушајте у видео продукције ХелмKаст.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here