Košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić izjavio je u januaru za Blic kako Srbija treba da reši balasta Kosova i Metohije.

„Hajde da rešimo više taj problem, izvučemo šta možemo i nastavimo dalje“, rekao je tom prilikom Kalinić i dodao da je kosovski boj bio pre 600 godina, a već dosta decenija to nije „naša“ teritorija, neka me, kaže, isprave stariji i pametniji ako grešim.

„Niko ne živi od prošlosti i što se pre pomirimo sa sadašnjošću i nastavimo dalje, bolje će nam biti. Nismo nebeski narod, niti smo ikada bili, imali smo svetlih momenata u prošlosti, ali moramo da se pomirimo s tim da smo sada mala i nebitna tačka na ogromnoj mapi sveta“, poručuje Kalinić.

Ova izjava Kalinića izazvala je odobravanje srpskih autošovinista i levo-liberalnih političara i ovacije građanista na Tviteru. Međutim danas je na Tviteru osvanuo video Kalinića kako onaniše. Ovaj događaj, mada je senzacionalan, je vrlo slabo ispraćen od medija, valjda zato što je to tako normalno da se ova „moralna gromada“ snima dok onaniše.

Što kaže narodna izreka: Ne gleda se šta govori, već ko govori…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here