Кошаркашки репрезентативац Никола Калинић изјавио је у јануару за Блиц како Србија треба да реши баласта Косова и Метохије.

„Хајде да решимо више тај проблем, извучемо шта можемо и наставимо даље“, рекао је том приликом Kалинић и додао да је косовски бој био пре 600 година, а већ доста деценија то није „наша“ територија, нека ме, каже, исправе старији и паметнији ако грешим.

„Нико не живи од прошлости и што се пре помиримо са садашњошћу и наставимо даље, боље ће нам бити. Нисмо небески народ, нити смо икада били, имали смо светлих момената у прошлости, али морамо да се помиримо с тим да смо сада мала и небитна тачка на огромној мапи света“, поручује Kалинић.

Ова изјава Калинића изазвала је одобравање српских аутошовиниста и лево-либералних политичара и овације грађаниста на Твитеру. Међутим данас је на Твитеру освануо видео Калинића како онанише. Овај догађај, мада је сензационалан, је врло слабо испраћен од медија, ваљда зато што је то тако нормално да се ова „морална громада“ снима док онанише.

Што каже народна изрека: Не гледа се шта говори, већ ко говори…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here