Пешићеву изиритирали хвалоспеви директорке „Лазе Лазаревића“ на рачун лидера СПС Ивице Дачића

Весна Пешић, некадашња посланица и чланица ЛДП, жестоко је испљувала потпредседницу СПС и директорку психијатријске установе „Лаза Лазаревић“ Славицу Ђукић Дејановић, за коју је рекла да је болесна јер се шлихта Ивици Дачићу!

Пешићева, иначе позната као политичарка оштрог језика, увреде на рачун своје некадашње скупштинске колегинице изнела је на друштвеној мрежи Твитер, изиритирана њеним хвалоспевима на рачун свог шефа Ивице Дачића.

„Психијатрица Славица каже да није премијер, али Дачић одлично обавља свој посао. Kако се зове болест увлачења јер немош живет без власти“, написала је Пешићева на свом профилу. Уследила је и салва увреда и пошалица на рачун потпредседнице СПС и од Пешићкиних пратилаца на Твитеру.

Славица Ђукић Дејановић није хтела да се спушта на тај ниво. Она је за Kурир, у писаној изјави, кратко поручила:
– Немам идеју да је коректно уваженој госпођи Пешић да образлажем своја уверења, посебно не преко медија.

Иначе, Славица Ђукић Дејановић толико је одушевљена ликом и делом свог шефа Ивице Дачића да не пропушта прилику да похвали његов рад.
– Ивица Дачић и његов балансиран допринос спољној политици која је учврстила нашу позицију у региону и свету нешто је што би било добро да се настави у новој влади, а и Министарство енергетике је функционисало коректно.

 

Славица одушевљена својим шефом
БИЛА БИ ГРЕХ ВЛАДА БЕЗ ДАЧИЋА

Упитана да ли очекује да Ивица Дачић настави да води МСП или је у опцији одбрана, Славица Ђукић Дејановић је рекла:
– Ивица Дачић јако добро ради свој посао и у овом тренутку био би просто грех да га не настави. Али ја нисам премијер.

На питање о томе да ли су спекулације о унутрашњим „сукобима“ у СПС тачне, она каже:
– Kад шушка, живо је… Али наша странка је заиста једна демократска странка. Наш председник је измерио своју популарност за лидера странке на страначким изборима. Међу нама функционерима нема дилеме да је Ивица Дачић најбољи политичар у странци, а и шире – један је од њених хвалоспева на рачун свог шефа.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here