На службеној страници Ведране Рудан на Фејсбуку објављено је саопштење да ће се она кандидовати на парламентарним изборима испред Сасвим Мале Странке – СМС. Најављено је да ће, ако победи, постати „министарка страха и социјалне помоћи“.

– Сасвим мала странка с поносом представља угледну Ведрану Рудан, чланицу и будућу министарку. Погледајте који је ресор угледна госпођа Рудан преузела, и њен детаљан опис „личног политичког оргазма уласком у СМС“! – пише на страници Сасвим Мале странке – СМС.
„А зашто бих ја сједила дома и с времена на вријеме гледала ове идиоте који владају Хрватском без да прстом мрднем? Нисам једина. Сви мислимо исто. Наши политичари су криминалци, лопине без стила, брбљави злочинци, јебу нас годинама, а ми…, а ја… Готово је! Ја сам ушла у СМС, Сасвим малу странку, бит ћу на листи у првој јединици ако се то гђе ће бити Бандић и она друга два бандића зове прва јединица.

Kоји је мој програм? Програм странке нећете виђети у нашим медијима јер у нашој странци нису криминалци. Данас је Бандић сазвао конференцију за медије и сви су му дошли на ноге занемарујући чињеницу да је лик суспектни мафијаш, лопина, да бјесомучно нашом ловом по Загребу гради нешто што штрца воду, да је у спрези са мафијашима у мантијама и да ће ускоро сваки загребачки парк бити претворен у цркву гђе ће хрватски попови моћи на миру наплаћивати хостију и гузити ђечицу.

Kад ја дођем на власт, гласајте за СМС, не останите дома и не говорите да су сви исти… НИСМО! Ја нисам онај из Метковића који само на викенд путовања троши 100 тисућа куна јер би му ђеца доживјела стрес да са мамом оду у Загреб. ?????? Еј, попе и психијатру, то је МОЈА лова. Kад ја дођем на власт или ћу путовати за свој рачун или нећу путовати. Kоји курац су твоја путовања жени и ђеци донијела мени?
Kад ја дођем на власт Бозанић ће преко ноћи престати бити гинеколог, она Маркићка ће признати да пије антибебипилуле, да је побацила, да вара мужа, а онај њезин дечко из Покрета против жена ће морати јасно и гласно у Дневнику, Дневник ће бити мој, рећи да је ипак једном у животу дркао, онда кад је схватио да ће у Сабору дизати велику лову закурац.

Kад ја дођем на власт, гласајте за СМС, Бандић ће бити под кључем, никад се више неће кесити у камеру, несувисло брбљати и новинаре частити крекерима и соковима. Kад ја дођем на власт новинари се неће продавати за крекере и сокиће или их неће бити.
Kад ја дођем у онај јебени Сабор у коме су до јучер сједиле лажљиве лопине ја ћу прекинути предсједника Сабора усред његовог срања и рећи му, часни сератору, ођеби с причом, стат ћу за микрофон и рећи свима њима, ма, одите сви часни у курац красни. Ако не буду ођебали милом ођебат ће силом. Све ћу их деложирати са својом екипом, ни Живи зид им неће помоћи јер ћемо и њих деложирати.

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here