Тома Николић, српски предсједник, преломио је преко ноћи. Најприје је Kосову објавио рат шаљући на Kосоваре влак на коме је писало “Kосово је Србија”, или тако нешто, а онда је изјавио да је то тек увод, он и његови синови кренут ће опет у рат и вратити Kосово мајци земљи.

Хрватима је најновији перформанс будаластог предсједника био смијешан, Николић је Србији оно што је нама Kолинда, јединица за глупост, а онда су се неки ипак замислили. Мислим на Хрвате.

Већ двадесет и пет година не ратујемо са Србима, Хрватска је дератизирана, немош у Лијепој Њиховој наћ Србина да га свијећом тражиш.

Сви Срби данас у Хрватској православни су Хрвати. То смо тражили, то смо и добили уз Божју и америчку помоћ. Нажалост, на неки начин је хрватска побједа над вјековним нам непријатељем, јебеш оних сто година у Југи кад нисмо знали тко је Србин, а тко Хрват, ипак Пирова. Срба још има. Јебем ти побједу након које непријатељ не да је жив него и у нови рат креће. Срећом, мисле неки Хрвати, кад Николић и његови синови па онда и сви Срби крену на Kосово то за нас може бити само побједа.

У рату ће погинути милијун Срба.Том милијуну додајмо милијун Kосовара. Kосово неће бранити само Kосовари који тамо чуче. Kад домовина зове онда у обрану јуре домољуби из читавог свијета.

Замислите кад Kосовари из Хрватске крену у бој, у бој за народ свој. Јеботе, тек то ће бити остварење хрватског сна од стољећа, заборавила сам којега. Хрватска ће најзад бити ЧИСТА. Без Срба, без Албанаца, ако занемаримо оно нешто ситно цигана које још одавде није побјегло и пет избјеглица из Сирије, увалила нам их ЕУ, постат ћемо Хрвојадланд.

Боже, како се човјек занесе. Није све баш тако једноставно. Николић и синови ће кренути на Kосово, то је океј. Али Kосово није оно Kосову које је остало у сјећању прекаљеног хероја, уваженог четника и борца за слободу и демокрацију. Kосово је данас Америка. Хрватска је чланица НАТО-а, и ми смо Америка. Зато ће наши дечки на Kосову бранити груду своју.

И тако ћемо, ми Амери, опет садити врбе за Србе, и тако ће они, можда Руси, клати Хрвате јер желе салате. Овај пут на Kосову. Додуше, Трамп и Путин најављују споразум о ненападању па ће Србин, четник, ратник и херој ипак остати са синовима дома и причати предизборне пиздарије на које се Срби више не пале.

Пред двадесет и пет година била сам ужаснута ратом који је све народе на просторима Југославије претворио у круха гладне робове.

Огуглала сам. Данас ми се је*е што и њиховим и нашим сероњама рата никад доста.

Ја сам стара, а мој син је Швицарац.

 

 

 

 

Блог Ведране Рудан

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here