Intervju lidera Srpske Desnice za Patriot

 

Kako gledate na dvostruke aršine SzS koji nastupaju agresivno u svojim političkim kampanjama a kada vi isto uradite traže da vas država hapsi?

1.Nisam uradio ništa ni približno onome što oni rade (fizički obračuni sa neistomišljenicima, sa ženama, novinarima,paljenje knjiga, nasilni upadi u javne objekte,nasrtaji na službena lica, poslanike, predsednika države, izazivanje opšte opasnosti, blokade…sve dokumentovano i dostupno). Ja samo svojim govorima ukazujem na korupciju i ne plašim se toga, uostalom neka nadležni organi konačno provere koga to treba hapsiti. Srpska Desnica to zna ali se ne može mešati u posao vlasti dok sama ne postane vlast.

2.Smatram da ne postoje dupli aršini već napade ne mene i SD vrše prozapadni mediji plaćeni iz nepoznatih izvora novcem iz inostranstva. To je vrsta spec. rata u borbi protiv svih rodoljuba u Srbiji ali i u inostranstvu (zbunjivanje i dezinformisanje javnosti). Putina proglašavaju za agresora, evropske desničare za „nasilnike i fašiste“…Objektivni mediji ne prikazuju me kao N1, Blic, NIH, Vreme ili Danas.

Da li je istina da Šešeljevi Radikali i Boškovi Dverjani masovno prelaze kod vas u Srpsku Desnicu?
To je istina jer u SD prepoznaju nacionalne ideale koji su prokockale mnoge dosadašnje organizacije desnog i patriotskog bloka. Svi oni su dobrovoljno došli kod nas i mi ih rado primamo.Prosečan čovek koji je simpatisao Dveri sada gleda Boška u zagrljaju Marinike Tepić i naravno da će prići SD. To je opšti princip zašto ima dosta „preletača“ u pravu nacionalnu SD i to je pozitivna stvar koju podržavam.

 

 

Meta ste liberalnih medija koji tvrde da ste vi samo produžena ruka Vučićeve vlasti.
Oni tvrde da smo i ruska pešadija na Balkanu i mogu svašta da izmisle. Kada podržimo dobre poteze Vučića oni odmah zalaju na nas (S-400. Pancir, tenkovi, autoputevi, KiM…). Ako smo mi produžena ruka Vučića, čija su oni produžena ruka? Albanske mafije ili briselskih birokrata potplaćenih od antisrpskih lobija…Neka pričaju šta hoće, mi vodimo svoju samostalnu politiku gde iskazujemo i kritičke stavove prema aktuelnoj vlasti. Mi smo konstruktivna opozicija i rodoljubi Srbije.

Koliko ste do sada odbora osnovali?
Do sada već osnovali 42 odbora i 55 povereništva i bićemo vredni na stvaranju novih po celoj zemlji. SD želi u institucije sistema legalno i na izborima, a naši brojni i kvalitetni odbori će nas odvesti na vlast u opštinama i republici. U narodu osećam velike simpatije prema našem radu jer jedno je terenski rad a drugo su mediji Soroša i tviter „heroji“. Mi sa narodom u Srbiji pričamo i radimo gotovo svaki dan uživo! Niko osim vladajuće stranke nema tako brojan odziv pri osnivanju odbora SD!

Da li planirate vaše političko delovanje da proširite i na Kosovo, Crnu Goru i Reubliku Srpsku?
O tome je rano govoriti, ja bih to zaista želeo.Na KiM smo već prisutni i pored Srpske liste smo najjači među tamošnjim Srbima… Nakon uspeha koji budemo ostvarili u Srbiji, lako ćemo se povezati sa braćom u okruženju koja nam se javljaju i podržavaju naš rad. SD je za srpsko ujedinjenje i to svako ko je čitao naš program zna.

Patriot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here