• Председник владе у оставци Александар Вучић је у Бриселу отворио преговарачка поглавља 23 и 24.
  • Технички премијер је свечано највио да ће Србија бити спремна пред вратима Брисела до 2020 године.
  • Ситнице које је босански дикататор заборавио су кривична дела против Уставног уређења и насилна промена демографске структуре становништва.

Лажна победа поглавља 23 и 24

Делегација окупиране Србије коју је у Бриселу предводио председник владе у оставци остварила је нов „историјски успех“. Технички премијер Александар Вучић је свечано отворио преговарачка поглавља 23 и 24, назвавши то „значајним даном за Србију“.

Конференција са подијума у Бриселу завршена је обећањем да ће Србија до 2020 године спремно чекати пред вратима Европске Заједнице. Вучићева екскурзија у Брисел послужила је као параван за нови сусрет са председником владе Мустафом и председником државе Косово, Хашимом Тачијем.

Угрожавање независности, Члан 305 КЗ: "Ко на противуставан начин покуша да доведе Србију у положај потчињености или зависности - од 3 до 15 година затвора"
ТАХИРИ Србија је признала Косово, у споразуму јасно пише Република Косово
ТАХИРИ Србија је признала Косово, у споразуму јасно пише Република Косово

Отварањем преговарачких поглавља 23 и 24 Александар Вучић је постигао историјски успех нашег поробљавања. Лажни сукоб и наводна блокада отварања поглавља од стране Хрватске и Британије била је добро осмишљена психолошка операција да пословично наивна јавност са радошћу прихвати свој највећи пораз.

Угрожавање територијалне целине, Члан 307 КЗ: "ко на противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије - од 3 до 15 година"
  • Преговарачка поглавља 23 и 24 брендирана су као „суштинска промена друштва“ са добрим разлогом.

Поглавље 23 предвиђа не само реформу правосуђа, већ промену Устава Републике што ће као и против-уставни процес придруживања бити одрађено без референдума. Вучић је у интервјуу за амерички Wall Street Journal још маја 2015 године најавио брисање Косова из Устава Србије.

Признавање капитулације или окупације, Члан 306 КЗ: "грађанин који потпише или призна окупацију Србије или појединог њеног дела - најмање 10 година затвора"

Осим промену Устава ради брисања преамбуле да је Косово саставни део Србије, режим се обавезао и на сет такозваних „мањихских права“. Споразумом о реадмисији из 2007 године Србија је принуђена да без икаквих формалности прихвати, материјално и стамбено збрине „сва лица која не испуњавају услов за боравак на територији Европске Заједнице“.

Измене Закона о ванпарничном поступку задужене су да држављанство Србије добију сви они које Европа не жели да има на својој територији. Најпре ратови настали распадом СФРЈ, потом и реадмисија донели су Србији близу два милиона насељених лица – од чега Срби чине једва 40%.

  • Насилна промена демографске структуре становништва у Србији достиже степен нескривеног етничког чишћења Срба на територији матичне државе.

Етничко чишћење Србије од Срба одвија се двосмерно: млади и образовани се систематски приморавају да се иселе из Србије, да би се у њу масовно насељaвали чергари из Европе и исламисти афро-азијске регије. Попис становништва из 2011 показује 147,604 Рома да би крајем 2015 – за мање од 4 године та бројка прешла 650,000.

„Централни регион (област Шумадије и Поморавља) према овој анализи предвиђена је за постепено пребацивање из ЕУ депортоване ромске популације без држављанства, ромске популације са Косова и Метохије те других република бивше Југославије“ – Биљана Ђоровић | Велика сеоба Рома у Србију

Преговарачко поглавље 24 задужено је за промену спољних граница Републике, али и за систем миграције, азила и трајног насељавања илегалне миграције афро-азијске регије у Србију. Процеси интеграције и инклузије задужени су да под плаштом „мањинских права“ фаворизују илегално насељене у Србију. Бесплатно школовање и здравствена нега, куће и станови на поклон праћени су „бизнис плановима“ и привилегованим запошљавањем што се реализује на штету „глупог и затуцаног“ србијанског народа.

Братиславски меморандум НАТО пакта из 2000 године предвидео је свођење Србије на енклаву Балкана. Споразуми о реадмисији, ИПАП, СОФА, НСПО, ССП и преговарачка поглавља задужена су за давање легитимности етничком чишћењу Срба са подручја матичне државе и геноцида који се одвија у економском, биолошком, културном и демографском облику.

Што наравно није сметња да се национална катастрофа свечано прослави као нов историјски успех.

Извор: Анонимни

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here