Вечерас, током ноћи и у недељу ујутру обилне падавине очекују се углавном у западним, централним и јужним крајевима земље. Могуће су и краткотрајне временске непогоде са градом и олујним ветром.

У саопштењу Републичког хидрометеоролошког завода се наводи да ће суботње јутро почети претежно сунчано и топло, а да ће ујутру и пре подне на северу и западу, а до краја дана и у осталим пределима уз променљиву облачност, бити локални пљускови са грмљавином.

Ветар ће бити слаб и умерен северозападни, а јутарња температура од 16 до 23 степени, док ће највиша дневна бити од 27 на северозападу до 33 степена на југоистоку и истоку земље.

Већа количина падавина очекује се увече и у току ноћи, углавном у западним, централним и јужним пределима, а могуће су и краткотрајне временске непогоде са градом и олујним ветром.

У Београду се данас очекује претежно сунчано и топло, после подне, а посебно увече и у току ноћи уз променљиву облачност локални пљускови са грмљавином.

Ветар ће бити слаб и умерен северозападни, јутарња температура око 22, а највиша дневна око 29 степени.

У недељу се очекује променљиво облачно и свежије, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, а већа количина падавина очекује се ујутру и пре подне.

До четвртка претежно сунчано, после подне понегде са краткотрајним локалним пљусковима и грмљавином, а затим хладније, са честом појавом кише, пљускова и грмљавине.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here