Аутобус који је превозио новинаре са борилишта ка олимпијском прес центру погођен је у близини једне од фавела у Рију. Нема повређених. Новинари тврде да је реч о метку, а градски званичници кажу да је у питању камен.

Разбијено је стакло, лакше повређено неколико путника, али још није познато да ли је бачен камен, или је реч о метку. Новинари из Србије нису били у том аутобусу.Они који јесу тврде да су чули пуцањ, а полиција да је неко бацио камен.

„Нисам експерт, не могу да гарантујем чиме су нас гађали. али по мом искуству, рекао бих да је реч о метку који је пробио стакло аутобуса, тако је звучало. Није рафал, већ један метак“, испричао је фоторепортер из погођеног аутобуса.

Извештач РТС-а из Рија јавља да се првобитно појавила информација да је реч о метку. Међутим, поједини званичници градске власти тврде да је у питању камен и да ће испитати наводе да је из озлоглашене фавеле дошао метак.

Иначе, реч је о једној од десетина линија које новинари користе за превоз до борилишта и назад до прес центра, јавља извештач РТС-а.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here