У централи Социјалистичке партије Србије одиграла се права драма, када је чланица ГО странке Ивана Петровић физички насрнула на потпредседницу СПС-а Дијану Вукомановић и како “Ало!” сазнаје одгурнула је и ударила руком по лицу, а прави бокс-меч или женско чупање спречио је Бранко Ружић, који је буквално својим телом заштитио Вукомановићеву.

Ивана Петровић је испред канцеларије председника странке у ходнику затекла Дијану Вукомановић и одмах ју је напала, прво вербално, а затим и физички. Потпредседник СПС-а Бранко Ружић, који се ту затекао, једва је одбранио Вукомановићеву од насртаја чланице ГО СПС-а и да њега није било, ко зна како би се овај сукоб завршио.

– Петровићева је позната по инцидентима у СПС-у. Многи у странци се ње боје, а напада сваку страначку колегиницу и то из љубоморе и страха да ће јој можда нека од њих одузети наводну наклоност лидера социјалиста Ивице Дачића. Дијана Вукомановић ужива велико поверење шефа СПС-а и сви је у странци називају Дачићевим човеком, па је то највероватније један од узрока напада Петровићеве на потпредседницу партије – каже наш извор из врха СПС-а.

Према речима нашег саговорника из врха СПС-а, нема шансе да је Петровићева насрнула на Вукомановићеву због тога што је потпредседница СПС-а “саветовала Ивану како да се опходи према медијима”, већ су “вербални напад и претње редовно понашање чланице ГО социјалиста”.

Потпредседница СПС-а Дијана Вукомановић препричава за “Ало!” сцене из централе социјалиста и тврди да ниједним својим гестом није изазвала Петровићеву да је тако нападне и удари.

– Мени је најважније да нисам ништа ружно рекла Ивани Петровић, нити сам било којим гестом реаговала на њено понашање. Чак је нисам ни прстом дотакла да бих се одбранила од њеног насртаја. Сво време сам била прибрана и мирно сам игнорисала њене провокације. Премда смо сви у странци били изненађени њеним непримереним понашањем – каже Вукомановићева

Она тврди да јој је потпредседник СПС-а Бранко Ружић пуно помогао када је стао у њену заштиту.

– Драго ми је што је Бранко Ружић ефикасно реаговао, заштитио ме и неутралисао њене нападе – каже Дијана Вукомановић.

Један од главних актера и “телохранитељ” Дијане Вукомановић, Бранко Ружић није желео да коментарише дешавања у странци и тучу две функционерке Социјалистичке партије Србије.

 

Ивана: Дијана нема части!

Ивана Петровић каже за “Ало!” да је годинама изложена нападима и лажима с којима се сама, мушки бори и да није очекивала да ће Вукомановићева стати уз оне који је нападају. – Није она битна, ако нешто има да ми каже могла је то лично, а не преко медија. По ко зна који пут је то урадила иза мојих леђа и без ичијег знања. Нека јој је на части. Ја само браним себе и своје достојанство, на то имам право као што би сваки здрав човек који поштује себе у Србији урадио. Све то треба унутар куће да се решава – каже она.

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here