Измишљотина којом ме омаловажавају и представљају као човека који би само да зграби нешто. А зашто не напишу коме сам то у СНС-у поставио такве услове?, изјавио је Томислав Николић на информацију да рачуна на амбасадорско место ако не буде председнички кандидат.

Председник Србије Томислав Николиц́ у изјави за Спутњик назвао је измишљотинама, срачунатим на омаловажавање, медијске наводе да уколико не буде кандидат СНС-а за председника Србије добије место амбасадора у Москви.

„Измишљотина којом ме омаловажавају и представљају као човека који би само да зграби нешто. А зашто не напишу коме сам то у СНС-у поставио такве услове?“, прокоментарисао је Николиц́ за Спутњик.

Данашњи „Блиц“ објавио је да Николиц́, уколико не буде кандидат СНС-а за председника Србије, очекује место амбасадора у Москви, као и да је за његовог сина Радомира у том случају осигурана функција, како се наводи, председника Парламента.

Kако у тексту пише, Николиц́ има подршку званичне Москве која сматра да он треба да се кандидује за председника и спремна је да га подржи и помогне његову кампању. Позивајуц́и се на неименовани извор из стране дипломатије, лист пише да Николиц́а Руси охрабрују да, уколико не буде кандидат СНС-а, оснује странку и сам крене у кампању.

Извор листа из СНС-а каже да ц́е наредних дана бити одржано неколико састанака Николиц́а и премијера Александра Вучиц́а и да ц́е све карте бити на столу.

 

 

 

Ало

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here