Скупштина Србије потрошила је 4,1 милион динара за 105.000 ролни тоалетног папира и средстава за хигијену, како би спремно дочекала нови сазив парламента.

Скупштинске службе очигледно су решиле да спремно дочекају нову гарнитуру посланика, бар када је реч о тоалетима. На тендеру расписаном у мају потрошен је 4,1 милион динара за тоалетни папир и друге хигијенске потрепштине.

Подаци из документације за ову јавну набавку, која је објављена на скупштинском сајту, откривају да је за лицкање посланика и њиховог радног простора купљено 150.000 ролни тоалет-папира и убруса, затим течни сапун, освеживачи, разне течности за чишћење, више стотина четки, метли, ђубровника, магичних крпа и осталих помагала за гланцање домаћинства.

Лидер СРС Војислав Шешељ каже да је највише тоалет-папира треба појединим напредњацима.

Посланик с листе СНС Марјан Ристичевић нема већих замерки на хигијену у Скупштини, али истиче да би појединим колегама могло мањкати папира у тоалету.

Посланик ПУПС Kонстантин Арсеновић оцењује да је одржавање чистоће у парламетну солидно, али и напомиње да народни трибуни могу у томе да више допринесу.

„Што се каже, види се да је у тоалету био човек, а не животиња. Има нас свакаквих, али то нека буде ствар сваког појединца. Хигијена је на сасвим солидном нивоу, није ништа екстра и раскошно, али се лепо одржава – анализирао је Арсеновић.

Наши посланици воле течне сапуне са мирисом кајсије и глицеринске креме са камилицом, а да за брисање најбоље служе трослојни и двослојни WЦ папири и убруси, и то искључиво од целулозе.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here