Обавештавамо јавност да је владајући режим злоупотребио припаднике МУП-а, који су покушали да онемогуће деловање парламентарне политичке странке, Двери.

Наиме, припадници полиције спречавали су чланове покрета Двери да плакатима обавесте грађане Врачара да је одборник Радомир Ковачевић, који је изабран на листи Двери, „прелетео“ у редове СНС.

Постављамо питање откада се то припадници МУП-а ангажују као партијски активисти, и уклањају плакате политичке садржине. Да ли долазимо у доба партијске полиције у Србији?

Припадници МУП-а савесно и одговорно раде свој посао, у врло тешким условима. Чланови и активисти Двери увек су се трудили да својим поступцима поштују ред и закон. Баш зато не можемо да ћутимо на злоупотребу полиције и кршење закона.

Овај случај мора да се расветли до краја. Полицајци Стевић (број значке 133357) и Лакић, били су врло непристојни, одбили су да дају број значке, а током своје интервенције били су на вези са начелником СУП-а Звездара. Можемо да претпоставимо колико би непрофесионално и незаконито било њихово понашање да на лицу места није био присутан народни посланик Срђан Ного?

Поручујемо министру полиције и председнику градског одбора СНС Небојши Стефановићу, да неће успети да нас застраши, нити да заустави политичко деловање Двери.

Грађанима Врачара и онима који су свој глас дали Дверима не може се ускратити информација да Српска напредна странка купује одборнике, и да је један од тих који су имали цену и наш бивши одборник Радомир Ковачевић.

Ми ћемо наставити да бранимо изборну вољу и да политички делујемо, и никаква застрашивања или хапшења партијске полиције неће нас спречити у томе.

Информативна служба
Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here