После изјаве Марије Kулић, која је у „Задрузи“ рекла Лазару Чолићу Золи и својој ћерки Миљани да ће певач Бојан Томовић ући у ријалити да их раздвоји, Бојан, односно Аммар Моштрокол није остао равнодушан и тврди да је дете које Миљана носи његово.

– Kао прво, родитељи тог детета смо Миљана и ја, као друго, не улазим ни у један ријалити јер ово мало живаца што ми је остало нису на продају, као треће свадбе бити неће али не због мене, већ због тога што Миљана, нажалост још воли мене и наћиће она изговор да откаже свадбу са Золом кога ми је јако жао јер је много наиван, зато сам јавно и признао да сам сигуран да је дете моје – изјавио је он за „Србију Данас“.

Он је затим у својој објави на друштвеним мрежама навео да „Миљана мора да абортира јер он има биполарни поремећај, а Миљана је психички нестабилна“, као и да сматра да би њихово дете „наследило исте проблеме“.

– И на крају и да се Миљана одлучи да роди, деца морају имати лепа муслиманска, арапска имена попут Салим или Алма, јер ја сам сада исламске вере и зовем се Амар. Тако да је то дете Амара Моштрокола, а не Бојана Томовића. Бојан је умро 28. 6. 2019, а тога дана се родио Амар – додао је Томовић за поменути медиј.

– Ја сам се свесно одрекао родитељства, баш због болести, зато сам се пре шест месеци и развео након 13 година брака – навео је такође певач у својој објави на друштвеним мрежама.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here