Глумица Срна Ланго запалила је друштвене мреже статусом на друштвеној мрежи Фејсбук у којем је критиковала предлог да се покојни патријарх Павле прогласи свецем. Она је, наиме, написала да ако он треба да се прогласи свецем, то треба да се уради и са целом Србијом.

– Светац јер је ишао трамвајем и ретко јео? Можда је и чешће јео ал га хтео метаболизам, не знам. Па, да прогласимо онда целу Србију коначно светом, све понаособ, јербо мислим да и ређе једу а градским превозом таљигају свакако. о благосиљању мржње ономад уз кандило, да не почињем. Чуј, светац – написала је она.

Зачудо, испод овог уписа, уследили су коментари осталих корисника ове друштвене мреже који су се сложили са глумицом.

– И сад ћу увредити обожаваоце патријарха Павла… али ево како је он видео где је место жени…“Налажући женама као обавезу, без обзира на све лоше особине мужа… Да буде послушна и да му чини уступке, хришћанство види у томе средство за укорењивање мира у брачним односима и поновно успостављање брачне среће – гласио је један од њих, док је други корисник отишао још даље са увредама делећи чланак са опскурним насловом „Све болесне изјаве патријарха Павла“.

13614934_10208088446581309_8366590262665495666_n

Фејсбук статус глумице на коме се налазе ове неумесне изјаве, Срна Ланго је обрисала чим су кренуле рекације читалаца. Потом је додала да је отворена сезона лова на њу!

Screenshot_6

Еспресо.рс, Патриот

3 КОМЕНТАРА

  1. 🙂 чуј Срна Ланго… да је слушала мужа и била покорна не би у животу овакве глупости оплела. Хајде сада мало да се уозбиљимо. Зар неко ко само то „зна“, о трамвају и малим оброцима, дакле о једном делићу хришћанске врлине скромности и још можда по који детаљ покупивши негде на интернету или чак гле прочитавши једну књигу, о блаженопочившем Патријарху српском Павлу, може ишта говорити о површно анализираном и несхваћеном контексту цитиране изјаве а и других у сличном контексту?! Да само поседујемо делић те скромности, тако нешто се не би нашло чак ни на друштвеним мрежама. Дакле, живот ће нас научити, неког пре а неког касније… Нема потребе да се разговара о томе а још мање осуђује. Можда можемо критиковати њену мисао али то је само оно што је изнедрило из ње, што нам говори о особености њене личности, те је никако не би осудио нити још горе одбацио као човека. Чак шта више, загрлио би је као дете иако сам доста млађи од ње.
    Многи би се заситили мудрости и смирења, само када би дозволили себи да упознају цитиран лик и дело. Уби нас незнање и Бромазепан.

  2. Ок. Она тако доживела пат. Павла. Њена ствар и њен став. Молимо се Богу да дође до познања истине.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here