Gost Slavija info bio je autor knjige Mrezni rat protiv Srba Slobodan Stojičević. Za naš kanal Slobodan je ekskluzivno otkrio šta je to mrežni rat i kako se on sprovodi. Virus koji je aktuelan danas je deo hibridnog i biološkog rata. Pored aktuelne teme Slobodan se dotakao i situacije u SPC kao i raskola u sveštenstvu. U ovoj emisiji detaljno je objašnjeno šta je to narandžast raskol unutar crkve i kako se pojedinci i zašto predstavljaju pozitivno a neki negativno u javnosti.

Slobodan je ocenio da je u toku i informacioni rat protiv Srba. Objasnsnio je koji su to instituti koji vrbuju ljude i kako se formira mreža saradnika a da mnogi toga nisu ni svesni, kao i to čemu služi velika mreža portala u Srbiji. Pored portala jako opasno po društvo i državu je i delovanje bot timova kao i trolova. Danas deo toga može biti bilo koji pametan uređaj. Posebno se osvrnuo na napad koji je doživeo sajt srbin.info.

Po Slobodanovim rečima glavna borba se vodi između suverenista i globalista i to je borba na prostoru čitave planete. Svi podaci koji se skupljaju idu u jedan cenatr SBB na Voždovcu i tek se odatle šalju dalje a isti se skladište u USA državi Juta. Tu dolazi do ukrštanja svi podata sakupljenih sa mobilnih telefona, pametnih televizora, automobila i malih kućnih uređaja i na osnovu ukrštanja svih tih podataka može se saznati svaki vaš korak i komunikacija koju ste imali u toku života. Slobodan je za Slavija info ekskluzivno otkrio i da Rusi najviše špijuniraju na osnovu tendera jer je to u većini zemalja javno dostupan podatak, što je predsednik Putin čak javno i rekao. Gost tvrdi da samo šestoro ljudi u celom svetu upravlja svim elektronskim medijima a da su drugi pod njihovom komandom.

Kao glavnog eksponenta globalista u Srbiji ocenio je sina Džordža Soroša Aleksandra koji se često viđa sa Vučićem i gospođicu Anu Brnabić koja tehnički preko firme svoga brata Igora Brnabića sprovodi digitalizaciju i sakupljanje podataka. Po rečima gosta porodično nasilje i reklamiranje istog putem medija je deo uništavanja porodice. Slobodan je zaključio da iako su uložena velika sredstva i mnogo ljudstva, Srbi nisu poklekli i da nam na tome mnogi mogu pozavideti, jer pružamo veliki otpor globalistima.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here