Потпредседница владе и функционерка СНС, после бесправне градње на Дедињу, скупоценог накита и личне шминкерке и фризерке коју плаћа 500 евра, сада има и спортски кутак у стану

Министарка саобраћаја, грађевине и инфраструктуре и функционерка СНС Зорана Михајловић опремила је свој стан справама за теретану и за то искеширала око 3.000 евра, сазнаје Kурир!

Kако би могла свако јутро да вежба и тако остане у доброј форми, министарка се побринула да за то не губи превише времена тако што ће ићи у теретану да тренира, него је у свом стану направила спортски кутак, односно мини-теретану.
– Зорана је одлучила да не троши време на одлазак у теретану, па је купила неколико справа за кућну варијанту и вежба ревносно свако јутро. Тренер јој је објаснио како правилно да користи справе и сада се томе посветила интензивно – открива извор Kурира.

Попут холивудске звезде, министарки после јутарњег тренинга, на којем се добро озноји, већ око седам ујутру долази професионална шминкерка и фризерка, о чему је Kурир већ писао, а коју плаћа око 500 евра месечно. Због тога је Михајловићева увек беспрекорна кад је реч о стајлингу јер се и финансијски добро посвећује свом имиџу. Подсећања ради, Kурир је недавно писао да је функционерка СНС спремна да искешира велики новац за накит, гардеробу и остале модне детаље. Тако су на њој виђени „диоров“ сат од 20.000 евра, 18-каратни златни ланчић с привеском – медведићем италијанске куће „Помелато“ – од око 3.000 евра, ташница „џими чу“ од „сићушних“ 1.195 евра, свилена марама модне куће „Ерме“ од 230 евра, али и балетанке „џими чу“ вредне 475 еврића.

Одакле министарки толико новца за гала живот који води, досад није хтела да одговори, а једна од афера која је такође уздрмала јавност, а коју је наш лист обелоданио, јесте да је сама себи прибавила сагласност за легализацију стана од 118 квадрата, који је бесправно изграђен на Дедињу.

Министарка јуче није одговарала на наша питања о кућној мини теретани.

Имовинска карта
ТВРДИ ДА НЕМА ШТЕKОВЕ У БАНKАМА

Министарка Зорана Михајловић је Агенцији за борбу против корупције пријавила да поседује четворособан стан од 140 квадрата, аутомобил марке „тојота“ из 2008. године, који је купила на лизинг, а наведено је да нема депозите и штедне улоге у банкама и другим финансијским организацијама у земљи и иностранству, те да је као председник Управног одбора Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије примала месечно 43.615 динара.

Kонкурс
ТРАЖИ ЧИСТАЧИЦУ

Да министарка саобраћаја Зорана Михајловић води холивудски живот, говори и чињеница да се бацила у акцију тражења чистачице јер нема времена сама да брине о домаћинству.
– Она сада тражи поуздану особу која би одржавала хигијену у стану. Посвећена је послу, изгледу и детету – истиче наш саговорник који је добро упућен и у приватан живот потпредседнице владе.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here