Министарка саобраћаја и функционерка СНС појавила се у најлуксузнијем издању, у одећи која вреди као 10 српских плата

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић дефинитивно је потврдила да је модни зналац!

С обзиром на то да не штеди кад је у питању њен лични изглед, функционерка СНС не жали пара ни за гардеробу. Ако је судити по недавно направљеним фотографијама, лепа политичарка појавила се у комбинацији која се, додуше незванично, процењује на 4.000 евра!

Михајловићева се недавно појавила у „џими чу“ балетанкама, чија се цена креће и до 475 евра, у елегантном црном сакоу „кавали клас“, који кошта и до 630 евра, и незаобилазан, а верујемо и омиљени комад накита – златни меда италијанске куће „Помелато“, о којем је Kурир већ писао, а који вреди бар 3.000 евра.

Kад се црта подвуче, министарка је на себе потрошила читаво мало богатство, па бисмо простом рачуницом, без хаљине и ташне, дошли до износа од 4.105 евра! Права ситница, ако се има у виду да је у Србији просечна плата у Србији за мај ове године износила 43.951 динар.

Подсетимо да је Михајловићева Агенцији за борбу против корупције пријавила да има аутомобил марке „тојота“ из 2008. године, купљен на лизинг, четворособан стан од 140 метара квадратних, да нема депозите и штедне улоге у банкама и другим финансијским организацијама у земљи и иностранству, и да је као председник Управног одбора Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије примала месечно 43.615 динара.

Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here