Навијачи Жељезничара у песми прозивали лидера радикала, он узвратио преко „Твитера“: „На Требевићу четнички се барјак диже, весели се, Грбавицо, теби Шешељ стиже“
ПЕСМА које се већ дуги низ година пева на утакмицама појединих клубова у Босни и Херцеговини у недељу је „запалила“ „Твитер“, пошто је једини прозвани у њој, Војислав Шешељ, одлучио да одговори.

Наиме, навијачи Жељезничара су у суботу отпевали стихове „прва ми је и последња жеља да закољем војводу Шешеља“, што је изиритирало лидера радикала, па је серијом твитова показао шта мисли о „манијацима“ (најверније присталице овог сарајевског клуба).

Он је најпре написао да су у истом тренутку када се ова песма чула из копа „манијака“ обесправљени навијачи Жељезничара скандирали: „Иде Шешељ, није добре воље, па пред собом ‘манијаке’ коље“. Одмах затим је уследио нови твит: „На Требевићу четнички се барјак диже, весели се, Грбавицо, теби Шешељ стиже“. Обраћање вођама навијача Жељезничара Шешељ је завршио следећим твитом: „Сарајево испод Требевића, нећеш бити Изетбеговића. У теби ће скоро, мили граде, Шешељ држат четничке параде“.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here