Рашковићева прво попила јутарњу кафицу у једној пекари, а онда фул намонтирана шпартала по Палилујској пијаци

Лидерка ДС Санда Рашковић Ивић одавно се хвали да је добра домаћица, а сад смо се у то и сами уверили, јер ју је наш папарацо ухватио како пазари на Палилујској пијаци, и то фул нашминкана и намонтирана!

Усред радног дана Рашковићеву смо најпре усликали како пије кафу у оближњој пекари, а затим се упутила на пијацу, где се, судећи по сликама, касније окилавила да све понесе кући. Оно што се може закључити – лидерка ДСС иде намонтирана чак и на пијацу. И док је бирала парадајз и дињу, љубазно се осмехивала свима.

Рашковићеву смо позвали да проверимо како успева да усклади послове у парламенту и странци с кућним обавезама. Kако тврди, све постиже.
– Стижем некако све, волим да одем на пијацу и купим свеже воће и поврће, волим својим момцима да спремим да имају да једу тог дана. Поједине намирнице купујем увек на истом месту – испричала нам је она. На питање да ли је пијаца скупа, Рашковићева одговара да није.

– Страшне су цене комуналних услуга, а ја ценим труд пољопривредних радника. Једино је риба мало скупа и обично је купујем петком кад се пости – открила нам је лидерка ДСС.
Kурир

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here