Владимир Путин је одлучан у томе да забрани Покемон ГО у Русији пошто је истрага Kремља открила да је ова апликација директно повезана са ЦИА-ом и да тајно прикупља информације.

Млади људи несвесно дају своје поверљиве информације овој обавештајној агенцији, наводе извори из Kремља. Ова апликација тражи бројне дозволе за праћење и управо је то оно што је подстакло истрагу Kремља.

Kомпанија Ниантец која је направила игру је уско повезана са ЦИА-ом. Директор Ниантец-а, Џон Ханке, творац је Kеyхоле-а који је касније купио Гугл.

Већи део новца помоћу којег је створен Kеyхоле је дошао из Националне геопросторне обавештајне агенције и ЦИА-е.

Сматра се да је Покемон ГО врхунац Ханкеове каријере прикупљања информација. Он је обавештајни оперативац Новог светског поретка чија се каријера заснива на проналажењу генијалних начина за шпијунирање људи који ништа не сумњају и прослеђивање информација обавештајним агенцијама.

Лансирањем заразне игре Покемон ГО, ЦИА је ефикасно регрутовала милионе несвесних људи да прикупљају информације за ову обавештајну агенцију.

Агенција која жели снимке из неке куће или зграде сада може тамо да постави неког траженог покемона, а наивни грађани ће све снимити за њих.

Путин, који је обећао да ће уништити Нови светски поредак у 2016. години, верује да је ова нова игрица случај вука у овчијој кожи.

Игрица још увек није стигла у Русију, мада су неки фанови у Русији већ успели да дођу до ње и да је играју у Москви, а то је све подстакло Путина да их упозори да се клоне владиних зграда из безбедносних разлога.

Мало је вероватно да ће ова игрица заживети у Русији јер већ и неке друге државе планирају да забране ову игрицу коју је финансирала ЦИА из безбедносних разлога.

Kина је такође показала велику резервисаност поводом ове игрице, верујући да је у питању тројански коњ који ће шпијунирати кинеске грађане за САД и Јапан.

Нови светски поредак користи заразност ове игрице да зароби људе неком врстом хипнозе и да помоћу њих прикупља квалитетне фотографије и снимке окружења.

Избори из Kремља тврде да је најопаснија клаузула уговора за игрицу Покемон ГО следећа: „Можемо објавити било коју информацију о вама (или вашем детету) која је у нашем власништву влади, полицији или приватним странама“.

Другим речима, све што ваша камера сними док покушавате да уловите покемона може да се искористи против вас на суду.

Србијајавља

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here