Министар без портфеља задужен за ванредне ситуације Велимир Илић похвалио се министрима у Влади Србије да је смршао 10 килограма, и посаветовао гувернеруку НБС Јоргованку Табаковић да би и она требало да ослаби.

Илић се, према сазнањима „Блица“, веома озбиљно посветио здравом животу и “ударио” у ригорозну дијету са једним циљем – да смрша укупно 15 килограма.

Да је на дијети, које се озбиљно придржава, обавестио је и остале чланове Владе Србије и то на седници која се дешавала пре три дана, тачније у недељу увече.

– Хвалио се резултатима. Скоро свима је ставио до знања како је до сада смршао 10 килограма, али да би требало да спусти килажу за још пет. Дијету му је преписао неки лекар са Новог Београда и он се врло озбиљно придржава његових упутстава. Има тачно прописано шта сме а шта не сме да једе – прича извор “Блица” из Владе Србије.

Kако наводи, Илић је толико задовољан резултатима да се није либио да и своје колеге посаветује и наговара да и они требало да поведу рачуна и смање килажу.

– Посебно је то препоручио гувернерки НБС Јоргованки Табаковић, са којом је такође поделио своја искуства о дијети – прича наш извор.

Од министра Илића јуче није било могуће добити коментар на ову тему, јер није одговарао на позиве и поруке “Блица”.

Његова страначка колегиница и потпредседница Нове Србије Дубравка Филиповски није могла да нам каже каквој врсти дијете се Илић подвргао.

– Он увек вежба и здраво се храни. Не знам да ли је овог пута посреди нешто посебно – рекла је она.
Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here