SRBIJA INICIJATIVA MALI INCIDENT

У полицијској станици у центру Београда у току је саслушање члана Иницијативе Не да(ви)мо Београд, због дешавања на јучерашњем протесту испред Скупштине града, рекао је данас Бети представник Иницијативе Добрица Веселиновић.

Веселиновић је казао да је један члан Иницијативе позив добио синоћ и да је у њему писало да мора да се ујутру појави у станици полиције на саслушању.

„Врло је интересантно да су врло експедитивни у овом случају“, рекао је Веселиновић.

У понедељак је одржан протест Иницијативе Не да(ви)мо Београд испред Скупштине града, на коме су покушали да уруче одштампане „отказе“ градоначелнику Синиши Малом и председнику Скупштине града Николи Никодијевићу.

Представници Иницијативе дочекали су Синишу Малог испред Скупштине града повицима „Лопови, лопови!“, а Синиша Мали је новинарима рекао да је био напданут и да је један полицајац повређен.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је да ће бити поднете одговарајуће кривичне и прекршајне пријаве тужилаштву због напада на градоначелника Београда Синише Малог, одборника Скупштине града Београда и припадника полиције.

Представници Иницијативе су негирали да је било ко био нападнут.
Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here