Познати српски филмски и позоришни глумац на најједноставнији начин објаснио односе две државе

Познати српски филмски и позоришни глумац Љубомир Бандовић усијао је ове вечери друштвене мреже у региону. На себи својствен начин објаснио је како види односе између Србије и Црне Горе, који су кулминирали последњих неколико месеци после прогона Срба и Српске православне цркве у тој земљи од режима Мила Ђукановића.

Љубомир Бандовић (43) изузетно је популаран не само у Србији и Црној Гори, већ и региону. Маестрално је одглумио лик Василија Ђурашиновића, црногорског мафијаша у серији „Јужни ветар“ који је продуцирао Милош Биковић.

Ево, мој став о свему томе. Мој Горан и ја смо живели у истој мајци по девет месеци. Па смо онда живели у истој соби, ишли у исту основну школу и гимназију. Онда је он изабрао један, а ја други факултет. Он изабрао један град, ја други град. Он навија за Звезду, ја за Партизан – објашњавао је Љуба Бандовић у једној ТВ емисији однос Србије и Црне Горе, а онда наставио да ниже аргументе:
Он води једну идеологију и демократију у својој кући, ја то радим на други начин. Он троши паре на један начин, ја опет на други начин. А, прва реченица остаје иста. Ми смо живели у једној мајци. Један нам је отац, а једна мајка!
Љубомир Бандић је потом поентирао.

Немам ништа против да Црна Гора има своју државу, као што мој брат има своју кућу. Али, не могу да му кажем, ти своју мајку зови Душка, а ја ћу да је зовем Анђелка, јер ми је лепше. Не, бре! Душка је! Kолико ти се свиђало или не, Душка је! То је толико једноставно.

ИЗВОРkurir

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here