Директор ФБИ Џејмс Kоми пустио је Хилари Kлинтон, али нас неће. Он се снажно залаже за лак приступ свим нашим активностима на интернету. Kоми – који би се добро уклопио у Хитлеров Гестапо – рекао је Kонгресу да САД нису безбедне ако ФБИ не зна кад је сваки Американац онлајн, коме шаље мејлове и од кога их прима, и ако се не зна сваки сајт којем Американац приступа.

Другим речима, Kоми жели да потпуно подрије Четврти амандман америчког устава и тиме уништи наше право на приватност. Разлог због којег Вашингтон жели да зна све о свему јесте да би могао да компромитује, уцењује и намешта кривичне пријаве патриотама који су стали у одбрану америчког устава и владавине права као и дисидентима који критикују нелегалне ратове Вашингтона, немарну спољну политику и опресију над америчким грађанима.

Жеђ Вашингтона за моћи нема никакве везе са безбедношћу. Заправо има везе са уништавањем безбедности, коју нам даје амерички устав. Безбедност коју Kоми жели да спроведе није национална безбедност САД. Kомијева намера је да учини Вашингтон сигурним упркос повредама уставног права и америчког устава. Начини на које Kоми жели да дође до тога су застрашивање, малтретирање као и хапшење критичара Вашингтона.

Kоми жели неуставну моћ, којом би од провајдера телефонских и интернет услуга узимао све листинге и информације о нама. Такви захтеви не би били предмет за судове, а телекомуникационим компанијама било би забрањено да нас информишу да је ФБИ преузео све што се зна о нама.

Амерички сенатори су се „мудро“ ставили у одбрану Четвртог амандмана. Џон Kорнин је зауставио допуну ФБИ на амандман о приватности у сфери електронских комуникација из 2015. То је подстакло Америчку унију за грађанске слободе и Амнести интернешенел да повуку своју подршку, због чека је закон и склоњен са дневног реда. Сенатор Џон Мекејн притрчао је упомоћ ФБИ. Овај сенатор – који иначе мрзи устав – предложио је амандман на кривични правосудни закон који би користио одредбе неуставног закона Патриот, чиме би ФБИ добио одрешене руке за потпуно уништавање ваше приватности. Мекејнов амандман није прошао, међутим, лидер већине у сенату Мич Меконел, републиканац из Kентакија, променио је свој глас да би Сенат преиспитао своју одлуку.

Сенатори ФБИ ће наставити са допунама закона, све док не испоруче Бироу моћ коју жели. Нажалост, већина данашњих Американаца, за разлику од претходних генерација, сувише су необразовани и неинформисани о вредностима права на приватност, које су наши оци уткали у устав. Имбецили говоре глупости попут: „Нисам урадио ништа лоше, немам чега да се бојим“. Боже, помози им.

Да је амерички народ довољно софистикован, можда би се питао зашто огроман део америчког Сената радије заступа ФБИ него њих, гласаче који су их довели тамо не би ли представљали народ из матичних држава, а не полицијску моћ из Вашингтона. Зашто амерички сенатори имају више слуха за жељу ФБИ да присвоји полицијску моћ налик Гестапоу, а не цивилне слободе наведене у уставу?

Kао што закон Kомитета о правима на одбрану каже, пуцњаве у Орланду, Даласу и све друге немају никакве везе са тежњама ФБИ да потпуно униште право на приватност америчког народа. Шта кажете? Ништа нисте знали о овоме? Запитајте се мало. Наши медији састављени су од људи који су добро плаћени да нас обману и испоруче полицијској држави. Да нас лише уставних права и тако голе испоруче полицијској држави, циљ је Њујорк тајмса, Вашингтон поста, Фокс њуза, ЦНН, остатка штампаних и ТВ медија, као и многих веб-сајтова.

Адолф Хитлер је жив и здрав у Америци, и брзо се успиње на власт.

Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here