Племенито ли је бити мајмун, спрам онога како је бити идејни творац и уредник пинковог забавног програма….

Није лепо људе називати животињама. Ваљда нам је досадашњи суживот на планети донео знање да су оне далеко испред нас по много чему. Можда је њихов ниво свести нижи, али морално смо, као врста, за њих тек Лилипутанци.

Не бих пратила већи део вести, да се ми који припадамо покрету и иницијативи “КНТД” до сада нисмо уверили да је игнорисање уствари афирмација онога што се сервира у медијима. Свака акција показало се, да даје резултате, тако да се против сподоба ипак вреди борити.

Најновији “хит” је свакако отворено писмо човека – потпуно затворене свести, Жељка Митровића, који по ко зна који пут примитивно и силеџијски одговара на апеле људи да се прекине са емитовањем програма који буквално попут атомске бомбе разара огроман слој нашег друштва.

“Да ли у тој стратосфери у којој ординираш захваљујући баба Јули, постоји било какав морални кодекс?

До сада си у своја “оба” живота, приватном и јавном, доказао, не само да се није имала мера за посрнуће, него да је никада неће ни бити. Твој приватни живот Србија памти. Изгледа да само ти заборављаш. Да си запамтио до сада се више не би “жив чуо”.

А твој јавни живот…Баба Јулишка нунала на њедрима па си се отиснуо међ јунаке… Почело је са Максовизијом. Први отворени амбис моралних вредности. Но твоја еволуција је заиста бриљантна. Од пиедестала за накарадне певаљке на твојој ружичастој телевизији, до данас највеће пропасти у виду ријалити прогмама у којем учествује беба. Па размишљам ако су певаљке са силиконским попрсјем из периода Минимакса, постале готово академици за ове сподобе данас, шта нас тек чека за двдесет година. Убиство пред камерама звучи тако невино и досадно (теби сигурно ДА).
Некада је било довољно шокантно да се људи посвађају, данас ни секс пред камерама у соби где борави више људи не привлачи пажњу. Само могу да нагађам, шта се теби од идеја мота по глави како би забављао људе интелектуално и духовно нејаке. У најмању руку се надам да ће ти понестати инспирације. То би многе спасило.

Мрзим питање “где видиш себе за 5 година”, али теби би га баш знатижељно поставила. Чисто да знам због своје деце. А и због тих мајмуна и осталих животиња којима је стало до здравља деце, све деце, укључујући и твоју.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here