Врачар облепљен памфлетима који родитеље упозоравају на то да у комшилуку имају сексуалног напасника. Забринути тата таксисту пријавио полицији и обавестио директоре школа у близини.
ЛЕТАК у коме забринути отац упозорава све родитеље чија деца похађају неке од основних школа на Врачару, на педофила из комшилука, изненадио је становнике овог дела града. Он је наводно, пре неколико дана, покушао да наведе његову ћерку да уђе у аутомобил и повезе је. Цео случај је, како наводи у летку, пријавио полицији.

– Желим да поделим са вама информацију да у крају имамо педофила, човека који подводи малолетну децу – пише на памфлету. – Перверзњак се зове Зоран, таксиста је, 1951.годиште. Има изразито плаве очи, велики младеж на капку, ћелав је и висок око 170 сантиметара.

Затим се наводи адреса на којој тај човек станује, а у дну летка налазе се и фотографије његовог такси возила паркираног, како аутор наводи, на уобичајеном месту.

– Моју ћерку од 12 година покушао је да наведе да уђе у његов ауто. Нудио јој је најперверзније ствари у замену за новац. Распитивао се где она живи, ко су јој родитељи, у коју школу иде. Случај сам одмах пријавио полицији, а пошто га већ имају у архиви, одмах су га пронашли – упозорава отац дванаестогодишњакиње.

Уплашен чињеницом да је тај човек сличне ствари радио и у прошлости, отац девојчице одлучио је да упозори Врачарце, али и директоре основних школа у околини.

– Човек ме је звао пре неколико дана и испричао шта се десило његовој ћерки – прича Влатко Кљајић, директор ОШ „Синиша Николајевић“, у чијој близини наводно станује човек на кога летак упозорава. – Рекао ми је да тај човек живи у близини наше школе и да представља опасност по девојчице. Деца су сада на распусту, али верујем да ће родитељи желети да се цео случај испита пре него што се ђаци у септембру врате у клупе.

Кљајић такође наводи и то да је директор у тој школи две године и до сада нису имали сличну пријаву.

СУКОБ

ДИРЕКТОР ОШ „Синиша Николајевић“ такође наводи да је чуо од својих колега да су се, када је била додела књижица 28.јуна, два човека сукобила у близини школе. Тада су му колеге испричале шта су виделе и чуле, па на основу приче претпоставља да је забринути отац тада напао човека за кога сумња да је покушао да искористи његову малолетну ћерку.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here