Избор за председника Америке је намештен пре него што је гласање и почело. Сви знају да је Хилари Kлинтон избор тренутне власти и да је подржана од стране Ротшилдових корпорација и Новог светског поретка.

Оно што је мање познато је да је и Доналд Трамп такође Ротшилдова творевина, глумац који игра улогу у великом лажним изборима, који су осмишљени како би Илуминати контролисали људе у наводно „демократском“ друштву.

Политички аналитичари тврде да се Трамп већ 30 година спрема за кандидатуру. Та прича има смисла. Пре 30 година, породица Ротшилд је спасила Трампа од банкрота и узела га под своју заштиту. Препознали су у њему „човека кога могу искористити“ и „ особеног фронтмена“ организације која више воли да ради из сенке.

Узмите у обзир начин на који је Трамп изградио своје богатство- и ко га је подржавао за време његових грешака и афера.

„Доналд Трамп је 1987. године купио своје прве камате казина, када је сакупио 93% деоница Ресорт Интернатионал-а. Ресорт Интернатионал има прљаву прошлост која почиње раних педесетих година прошлог века када се развија из параванске компање ЦИА-е и Мосада, која је основана како би се опрао новац од продаје наркотика, коцкања и осталих илегалних активности. Новине Тхе Спотлигхт су 30. октобра 1979. године објавиле да су главни инвеститори Ресорт Интернатионал-а Мајер Лански, Тибор Розенбаум, Вилијам Мелоун Хичкок, Дејвид Рокфелер и барон Едмунд де Ротшилд.“

Након смрти дугогодишњег директора ЦИА-е, Џејмса Kрозбија, главног у Ресорт Интернатионал-у, 1987. године, млади преспективни трговац некретнина из Њујорка, Доналд Трамп, ступио је на сцену и откупио Kрозбијеве камате коцкарске империје.

„Трамп је ускоро постало препознатљиво име, са својом особеном личношћу и инсистирања на томе да неколико луксузних хотела, зграда и осталих пословних подухвата назове својим именом. Али док се на насловним странама појављивало име „Трамп“,имена правих власника Ресорт Интернатионал-а, Рокфелера и Ротшилда, остали су скривени од погледа јавности.“

Након што је брзо проширио богатсво Ресорт Интернатионал-а на Атлантик Сити, последњих година 1980-те, Доналд Трамп се нашао у финансијској кризи када је тржиште некретнина у Њујорку почело да пропада. Три казина у Атлантик ситију, као и друга Трампова имовина, била су под претњом одузимања од стране кредитора. Само уз помоћ и уверавање Вилбура Л. Роса млађег, вишег директора Ротсхцилд Инц, Трампу је дозвољено да задржи казина и поново изгради угрожену империју.“

Ово је детаљније описано у чланку Блумберга написаног 22. марта 1992. године.

Вилбур Л Рос, који је и даље десна рука Џејкоба Ротшилда, подржао је Трампову номинацију за председника у мају 2016. године.

Син Џејкоба Ротшилда, Нат је чак био у вези са Иванком Трамп.

Оба кандидата су контролисани од стране будуће глобалне силе. Недавно су откривене везе Хилари Kлинтон са групом Ротшилдових, док су Трампа одавно купили. У сваком случају, грађани Америке овај пут немају избор. Илуминати већ деценијама иза сцене припремају глумце који играју своје улоге.

То је све време био план Илумината – да оба кандидата раде у њихову корист, док систематично окрећу људе једне против других, како би настао хаос који им је потребан да би се покренути план о Новом светском поретку спровео у дело.
Интермагазин

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here