Оливера Балашевић, супруга новосадског кантаутора Ђорђа Балашевића, гостовала је у емисији “150” минута, у којој се, између осталог, подсетила и мрачних 90-их година прошлог века, када је њена породица била на удару режима.

– Жена је та која брани тврђаву. Из нашег искуства, могу да сведочим о 90-им годинама, које су нам донеле значајне крајности и неугодности – рекла је Оливера и објаснила да је тадашњи режим прогонио њеног супруга и малтретирао њену породицу.

– Беба и ја смо одлазиле заједно у СУП, јер је она била млађа и на миг је знала да реагује. Рекла бих јој: “када тај чика у СУП-у пита где је тата, ти почни да плачеш”. С друге стране, Лола би испричала да сам јој ја то рекла – нашалила се Оливера и додала:

– И онда смо одалазили и покушавали некако да изађемо на крај с учесталим позивима који су били дан-ноћ, свеједно. Једном се десило да су кундацима лупали на прозор. У пола три у ноћ, ја сам отворила и питала зашто лупају кундаком када имамо звоно, а они су ми одговорили да “нису сигурни да ћемо чути звоно, ако спавамо” -казала јесупруга Ђорђа Балађевића и додала:

– Не, зато што сте сигурни да ће се неко уплашити, а у овом тренутку то су две девојчице које спавају – завршила је Оливера.

 

 

 

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here