Тим Николе Грбића у финалу завршног турнира савладали су велики Бразил без изгубљеног сета (3:0) и подигли пехар у Кракову.
Одбојкаши Србије су шампиони светског нивоа. Сјајна екипа српских одбојкаша савладала је у финалу Ф6 Светске лиге велики Бразил, без изгубљеног сета – 3:0 показала своју класу и освојила велики пехар.

Од првог тренутка тим Николе Грбића је наметнуо ритам и доминирао. Деловало је да су толико сигурни јер ни једном нису довели своје вођство у питање. Прва два сета добили су за мење од 30 минута и препуни самопоуздања ушли у трећи одлучујући сет.

Играли су одбојкаши Србије као тим. На почетку је темпо диктирао Лубурић, искуство су уливали Лисинац, Подрашчанин и Ковачевић … Та тимска игра, проткана стрпљењем и дисциплином, довели су да великог тријумфа над моћним Бразолом – селекцијом која је деловала у финалу као да нема решење против Србије.

Заслужено се пехар Светске лиге нашао у рукама одбојкаша Србије, само остаје жал што се та фантастична екипа неће наћи на Олимпијским играма овог лета у Рио де Жанеиру. Форма и игра су стигли нешто касније, али делује да ће потрајати!

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here