Аутор: Зденко Тиболд

          КОПИРАЊЕ „невидљивих” можданих валова једног човјека – на мозак другог човјека је технологија која се данас назива „ЕЕГ клонирање” и већ дуго се тајно примјењује по Свијету од стране четничко-сотонских монструма из Србије који су преко КОС-а и УДБ-е прво клонирали и „покорили” појединце у Америци, Кини, В. Британији, Француској… Русији, ЕУ…УН-у, скоро цијелом Свијету!

          Данас тај процес стављања под контролу ума и „владања свијетом” убрзано настављају на подручју бивше Југославије, одакле је све кренуло 1990 године са свјесно планираним и изведеним ратним сукобом, а сада са жељом да… потпуним преузимањем власти уз помоћ „клонираних вођа” успоставе „регионалну силу – Велику Србију”?

          Није ли занесеност особом и ликом Јосипа Броза Тита, десетим са листе највећих свјетских злочинаца, убојицом Хрвата, и клањање његовом мртвом лику, управо доказ “контроле ума” и “испраних мозгова”?

          Изграђеним системом земаљских ОДАШИЉАЧА широм РХ, Словеније, БиХ, Ц. Горе, Косова, Македоније… Србије, спремају се за масовно „умно поробљавање” људи, њихово „масовно исељавање”или „масовно разбољевање са смртним послиједицама” или „масовно убијање” како би остварили наведени план!
По Теслиним нацртима планирају створити НЕПРОБОЈАН ШТИТ који би их штитио и осигуравао од напада свих врста данас познатог атомског, нуклеарног или кемијско-биолошког оружја?

          Да би се створио непробојан штит, осим већ инсталираних електро одашиљача широм бивше YУ државе, потребан је и угљик како би се интеракцијом створила дијамантна кристална структура кроз коју не би могло ништа проћи. Да би имали довољно угљика за наведени план, Србија је „ангажирала” уз помоћ ЕМП направе, Руске инвеститоре те Кинезе и њихове банке, са циљем изградње термоблокова у Републици Српској БиХ, посебно Термоблока 7 у Тузли? Србија овим доказује да данас посједује најнапреднију технологију и знање с којом жели „поробити Свијет”!

          Осим направа за контролу ума посједују и направе за телепортацију оних жељених елемената који уносом у тијело и централни живчани систем– контролирају човјеков ум а преко њега и цијело његово енергетско тијело?

          Због тога је све више „допингираних” спорташа по Свијету – који су несвјесни да им нетко свјесно жели уништити каријеру а својима натјецатељима осигурати побједу!

          Човјеково тијело се састоји од 46 елемената (кисик 65%, угљик 18%, водик 10%, душик 3%, калциј, фосфор,сумпор, калиј, натриј,магнезиј, жељезо, бакар, олово, алуминиј…) гдје су угљик и фосфор саставни дијелови ДНА, калциј пријеносник живчаних импулса, олово узрокује деменцију и Алзхеимерову болест, бакар тихи помагач масовног убојице, а витамини затровани са бакром доводе до менталног лудила и психоза, алуминиј доводи до промјена у функционирању крвно-можданих барикада, цинк када га нема утјече на имунолошки сустав……

          Људи диљем Свијета су свјесно нападнути кемикалијама и отровима који се све више налазе у води, земљи, зраку, лијековима, храни… и који утјечу на метаболизам, имунитет, разне болести… психу… ум….!!!!!

          Њиховом „контролом Свијета” трују нас ГМО храном, електросмогом… електроуређајима попут „паметних мјерача”(СМАРТ МЕТЕР) уграђених у електро мрежу са нисконапонским трансформаторима и са пулсирајућим радиофреквенцијама??? (Инсталирани и у – ИРАНУ!!!!!).

          Највећа сателитска кабловска телевизија са преко 250 канала налази се у Београду!!! Да су слика и звук моћно оружје сјетимо се Јерихонских труба.
Република Хрватска и Република Босна и Херцеговина… све су забринутије и у паници што млади масовно, па и цијеле обитељи, одлазе и напуштају свој родни крај у потрази за „бољим животом” и егзистенцијом.

          Кажу како су, осим незапослености, „загађени мржњом и нетолеранцијом” и зато одлазе.

          Погрешно, јер разлог је Србија, која уз помоћ ЕМП направе наставља са незавршеним ратним етничким чишчењем како на подручју РХ поготово Славоније…. тако и БиХ – Средње Босне, Ливна, Томиславграда….. Владе и институције ових земаља да хоће и желе спријечити ово масовно исељавање народа, поготово младих, морале би путем јавних медија обзнанити ове стварне разлоге „исељавања” као и дати мјере заштите како до тога не би долазило.

          Осим детектирања и елиминирања УДБ-ашких кадрова (имају заштиту државе) који уз помоћ ЕМП направе „озрачују” младе да се исељавају, потребито је оне који се желе „иселити” подврћи дијагностичком прегледу уз помоћ ДИАЦОР и МБР система. Компјутерска дијагностика би јасно назначила да се ту ради о отежаном енергетском протоку?

          Блокадама и унесеним или умањеним телепортираним елементима утјече се на импулсе, потиче се да се „искљући свијест” а у „програм” ума и подсвијест убацују се нови импулси који утјечу на ум и свијест – да напустите све и кренете у непознато?

          Таквој особи у дијагностичким налазима недостаје:

          – жељеза 0,530 (1,151-1,847)

          – цинка 0,943 (1,143-1,989)

          – витамина Ц 3,856 (4,543-5,023)

          – витамина Б1 1,039 (2,124-4,192)

          – витамина Б6 0,361 (0,824-1,942)

          – липида 0,847 (1,992-3,713)

          – минерала 0,202 (0,796-0,433)

          – ендокрини сист. 1,921 (2,412-2,974)

          а има вишка:

          – олово 1,523 (0,052-0,643)

          – триглицериди 4,170 (1,341-1,991)

          – лизин (аминокис.) 1,079 (0,253-0,659)

          – триптофан (аминокис.) 6,169 (2,374-3,709)

          – орган вида 8,274 (2,017-5,157)

          – крвожилни сустав 2,491 (0,669-1,544)

          – живци (неурони) 0,511 (0,046-0,167)

          На сличан начин се у РХ, БиХ… држе под умном контролом Уставни суци… судови и суци; да „укидају” правомоћне пресуде, преиначују по жељама налогодаваца пресуде, ослобађају криминалце а осуђују и затварају невине поготово бранитеље домовинског рата… и све оне који се успротиве злу… и слугама зла?

          http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umo…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here