„ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ВЛАДА АНЕ БРНАБИЋ – ОВО ЈЕ ЧЕТВРТА ВУЧИЋЕВА ВЛАДА“

 После својевременог изручења бившег председника Србије Слободана Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан, данас имамо ново понижење српског народа промовисањем антихришћанских  и антипородичних вредности на наш највећи национални празник – Видовдан, овде у дому Народне скупштине Републике Србије

У овом експозеу се не помиње да читав буџет који се издваја за подршку породице за рађање, за борбу против беле куге, је дупло мањи него изградња фонтане на Славији. Дакле, у овом експозеу се не помиње ништа што је важно за грађане Србије. Ово је заправо влада Европске Уније у Београду. Ово је наставак колонијалне управе, ово је наставак служења Западу и његовим интересима у Србији.

МАЈА Гојковић одузела реч, а потом и изрекла две опомене Бошку Обрадовићу јер је однос Александра Вучића и Ивице Дачића према интересу државе Србије и Срба на Косову и Метохији назвао издајом.
Демократијом по мери напредњака, који и у оквиру реплика, повреда пословника и са места председавајућег седницом, дозвољено је да се без последица вређају сви народни посланици који аргументовано критикују власт и још им се изричу опомене. Тако је било и данас на расправи о саставу нове Владе и експозеу мандатара Ане Брнабић.
Ево и делова говора који је запалио Скупштину: Коначно је остварена идеја Вучићевог саветника и ратног злочинца Тонија Блера да у Србији уведе свој систем контроле рада Владе и да Ана Брнабић координира радом свих министарстава у Влади Републике Србије.

„Данас нам се на жалост понавља лоша симболика, да после својевременог изручења бившег председника Србије Слободана Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан, данас имамо ново понижење српског народа промовисањем антихришћанских  и антипородичних вредности на наш највећи национални празник – Видовдан, овде у дому Народне скупштине Републике Србије.
Ви сте данас чули експозе мандатара Ане Брнабић који је један симпатичан литерарни састав на нивоу средње школе у коме можете пронаћи многе ствари са којима се човек може сложити.
Да – потребно нам је предузетништво, да – потребно нам је задругарство, да – потребне су нам социјалне карте за социјално угрожене категорије становништва, да – потребна нам је модернизација јавне управе.
Али се онда поставља питање, зашто све то за претходних пет година власти СНС и четири владе Александра Вучића није урађено. И то је оно што је наш проблем са овим експозеом који се заправо само замајавање грађана Србије“ – рекао је Обрадовић.
Он је додао да се у овом експозеу не помињу радници који се изнајмљују на лизинг и не помињу се жене, преко 200 жена које су изгубиле посао само зато што су оболеле од најтежих обољења од почетка 2017. године.
„У овом експозеу се не помиње да читав буџет који Влада Републике Србије издваја за младе пољопривреднике, задругарство и органску пољопривредну производњу је мањи него половина једне субвенције за једну страну фирму која дође у Србију!
У овом експозеу се не помиње да читав буџет који се издваја за подршку породице за рађање, за борбу против беле куге, је дупло мањи него изградња фонтане на Славији.
Дакле, у овом експозеу се не помиње ништа што је важно за грађане Србије. Шта је заправо ово – ово је заправо влада Европске Уније у Београду. Ово је наставак колонијалне управе, ово је наставак служења Западу и његовим интересима у Србији. Ана Брнабић је заправо само Вучићева маска која служи за додворавање Западу и наставак испуњавања интереса ЕУ, НАТО пакта и ММФ у Србији“ – додао је председник Двери.
Обрадовић је истакао да је Ана Брнабић икебана и женски Мирко Цветковић. И да је она маска за све оно лоше што се дешава у држави, за сав криминал и корупцију што се дешава у окружењу Александра Вучића, за све предизборне лажи, преваре и лоповлуке, и да ће заправо то бити  изговор да ми имамо најмодернију владу у Европи и првог геј премијера на Балкану.
Он је подсетио да је Александар Вучић аут-овао Ану Брнабић као лезбејку својим најавама да ће она бити прва геј министарка у Влади Републике Србије пре годину дана.
„И за крај, неколико само речи о актуелном саставу владе. Имамо једног јуловца, имамо једног динкићевца, имамо три члана ДСС у своје време, имамо једног демократу, имамо три агента страног интереса, имамо министра војног који није служио војску, имамо лажног доктора наука са Мегатренда, имамо Бранка Ружића који је више пута пљувао Владу Републике Србије а сада лиже то што је пљувао, јер је добио фотељу која је очито једини разлог његовог бунтовништва до сада.
Имамо наравно, а ја бих се на томе посебно задржао, министра одбране Александра Вулина који се, занимљиво, родио у Новом Саду, а завршио правни факултет у Крагујевцу, јер у Новом Саду и оближњем Београду, није било одговарајућих правних факултета. Па можда то има везе са оним аферама „Индекс“. Он у својој биографији нема ни једно слово шта је радио пре 2000. године.
И зато, сматра Обрадовић, не постоји ни један разлог да се подржи ова четврта Вучићева влада, јер како он сматра, ово није влада Ане Брнабић, ово је влада Александра Вучића и посланици Српског покрета Двери гласаће против избора ове Владе.

(саопштење Српског покрета Двери)

Факти

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here