”Ако ће Двери да буду као политичари које смо гледали последњих 26 година како се богате од политике и заборављају оне који су их изабрали – онда нека Двери одмах пропадну да се не срамоте. Ако хоћемо да будемо другачији и да покажемо да постоји политика са моралом, да је опште добро важније од личног интереса – имамо шансу, а сада и све услове да то покажемо на делу.”

У Чачку су 25.јула отворене и освештане нове просторије градске организације Српског покрета Двери. Том прилком окупљеним саборцима и пријатељима обратили су се председник Двери, Бошко Обрадовић и председник градске организације Двери у Чачку, Драган Ћендић. Канцеларија се налази у самом центру града, на Градском шеталишту ББ.

”Ускоро, о Савиндану 2017. године, Двери постају пунолетне јер пуне 18 година од оснивања далеке 1999. године. То пунолетство дочекујемо као парламентарна политичка организација пред којом је велика политичка перспектива. Ово неће бити само канцеларија Градске организације Двери у Чачку, већ и регионална канцеларија за целу западну Србију из које ће кретати бројне иницијативе значајне за овај често запостављени крај Србије од стране београдских власти. Задовољство ми је што данас из Чачка покрећемо један нови талас модернизације и бољег организовања Српског покрета Двери, са циљем да до 2020. године Двери буду једна од најјачих политичких организација у Србији. То посебно желим да нагласим овде у Чачку, где је 24% грађана гласало за Двери на локалном нивоу и где смо на девет бирачких места победили СНС, најјачу политичку странку у држави. То је доказ да Двери имају потенцијал и да морамо да радимо још више и боље у наступајућем периоду. Ако ће Двери да буду као политичари које смо гледали последњих 26 година како се богате од политике и заборављају оне који су их изабрали – онда нека Двери одмах пропадну да се не срамоте. Ако хоћемо да будемо другачији и да покажемо да постоји политика са моралом, да је опште добро важније од личног интереса – имамо шансу, а сада и све услове да то покажемо на делу, ” завршио је Обрадовић у свом обраћању.

”У овим новим канцеларијама састајаће се одборничка група Двери, овде ће своје састанке одржавати и Женска снага Двери и наша омладина, као и комплетна градска организација у Чачку. Оно што желим да представим као новост у нашем раду од 1. августа јесте отварање посланичке и одборничке канцеларије. Наиме, сваког петка од 10-12 часова заинтересоване грађане примаће народни посланик Бошко Обрадовић са сарадницима, а сваке суботе од 9-12 часова грађани ће моћи своје локалне проблеме да изложе дежурном одборнику Двери у скупштини града Чачка. Број телефона канцеларије је 032 343-389. На овај начин сви грађани моћи ће директно да дођу до својих представника у Народној скупштини Републике Србије и скупштини града Чачка, да им изложе своје проблеме и предлоге.

Од сада наше просторије на Градском шеталишту у Чачку постају народна канцеларија за све Вас које нема ко да саслуша и да реши Ваше проблеме. Не гарантујемо да можемо да решимо сваки Ваш проблем, али гарантујемо да ћемо се као и до сада свим снагама заложити за решавање Вашег проблема на седницама скупштине града и на све друге начине. Канцеларија ће радити сваког радног дана од 9-17 часова. Двери су ту да буду Ваш политички глас, Ваша политичка снага и заштита,” истакао је председник градске организације Двери у Чачку, Драган Ћендић.

Информативна служба Српског покрета Двери

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here