Председник Четничког покрета, командант Братислав Живковић, растерао је мигранте код пијаце на Богословији. Они су ту продавали храну коју су добили као хуманитарну помоћ.

Живковић је мигранте затекао на аутобуској страници како продају конзерве и друге ствари добијене од Црвеног крста.

– Наш народ вам даје да једете а ви то продајете – рекао је Живковић мигрантима. Живковић је након тога позвао комуналну полицију која је одбила да интервенише уз објашњење да немају овлашћења.

Мигранти су ипак спаковали своју робу и отишли видевиши љутите четнике.

– Несхватљиво је да комунална полиција бије грађане Србије који продају на улици а толерише оне који продају робу из хуманитарне помоћи – рекао је Живковић.
Kурир

1 КОМЕНТАР

  1. Neshvatljivo je i da „cetnicki komandant“ intervenise na javnom mestu o bilo cemu, te da o tome pisu novine.Neshvatljivo je meni, danas, koji imam 71 godinu, da se na ulici desavaju bahata ponasanja ljudi, koji nemaju nivo elementarne kulture.To isto cine i ustase, u Hrvatskoj.Ovi ljudi su spremni da cine nasilja i druge, samovoljne akte, jer tako shvataju demokratiju u drustvu.
    Cinjenica, da izbeglice zloupotrebljavaju humanitarnu pomoc, u ovome slucaju je nepobitna, ali, niko nema pravo da intervenise i juri te ljude, osim policije.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here