Обезбеђење градског предузећа „Ада Циганлија“ удаљило је групу младића из Авганистана с београдског купалишта због, како су навели из тог предузећа, непоштовања правила купалишта.
Како је речено за Н1 у том предузећу, служба обезбеђења „Аде Циганлије“ је „реаговала на позив посетитељке са дететом која се жалила на недолично понашање групе младића на макишкој страни“ купалишта.

„Уз консултацију са спасиоцима који су такође били присутни на својим кулама установљено је да група младића није поштовала Правила понашања на купалишту на Ади Циганлији. Како се непријатна ситуација не би понављала током целог дана обезбеђење је замолило групу младића да се удаље са тог дела плаже“, речено је у Ади, а пренео је Н1.

ТВ Н1 је навела да се та информација појавила јуче, а да о том догађају ништа нису успели да сазнају у градским службама.

У београдским парковима, код аутобуске станице и Економског факултета око поднева данас је било око 200 миграната који су остали заглављени у Србији после затварања мађарске и хрватске границе. По несносној врућини углавном леже на земљи, а спас од тропских температура покушавају да пронађу у сенци дрвећа или испод монтажне гараже. Помоћ и све потребне информације могу да добију на Инфо пулту на долазном перону аутобуске станице, где им волонтери деле храну и воду.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here