За сада непознати разбојници отели су јуче таксисткињу Весну Иванић (53) у новосадском насељу Kамењар.

Према још непотврђеним информацијама, били су то младић и девојка, који су Весну натерали да седне на место сувозача и почели да дивљају по околини. Тада су слетели са насипа и ударили у бетонску ограду куће испред броја 16 у Подунавској улици. Весна је том приликом задобила повреде врата, грудног коша и ноге, а младић и девојка су побегли са места несреће.

Весна се око пет часова ујутру одазвала на позив диспечера Удружења „Наш такси”, чији је она члан, и упутила се на задату адресу у Kамењару. Из извора блиских полицији сазнајемо да је у својој изјави навела да су је тамо дочекали младић и девојка. Kако је рекла, младић ју је присилио да се премести на место сувозача, а он је сео за волан и почео лудачки да вози по околини.

– Судећи према штети која је начињена на колима, Весна је добро и прошла. Питање је само да ли су и разбојници повређени и докле су у таквом стању стигли у току бекства. Ипак, детаље ће показати истрага – прича наш извор.

У полицији кажу да је извршен детаљан увиђај и да је потрага за починиоцима у току, а до закључења броја нисмо добили информацију да ли су они ухапшени.

Весна је члан Удружења „Наш такси” око 10 месеци, а њихов менаџер, Зоран Васић, прича нам да је успела да стисне „паник-тастер” када су је напали, али да колеге нису успеле да стигну на време и да спрече несрећу.

– Ради веће безбедности увели смо ГПС систем у наша возила како бисмо у сваком тренутку знали где се који колега налази. Ту је и „паник-тастер”, који сигнализира да је неко у невољи и сви одмах крену у помоћ колеги без обзира на то где се налазе – каже Васић изражавајући жаљење што нису стигли на време да спасу колегиницу, али и наду да ће јој бити добро и да ће се брзо опоравити.

Таксисткиња у болници

Након интервенције Хитне помоћи Весна је превезена у Ургентни центар, где су јој утврђене повреде врата, грудног коша и ноге. Пребачена је на Одељење пулмологије у Институту у Сремској Kаменици и ван животне опасности је. Ипак, због природе повреда задржана је у болници и под сталним је надзором лекара.

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here