Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало је, у сарадњи са компанијом НИС, новчану награду за грађане који доставе релевантне информације које би допринеле да се открије наоружани пљачкаш бензинске станице „Велики Мокри Луг”, који је смртно ранио радницу Кристина Каплановић.

Компанија НИС обезбедила је 2.000.000 динара особи која достави тачне информације о овом убиству у ноћи између 25. и 26. маја, а грађани који могу помоћи решавању случаја треба да се јаве на телефон 064-888-8811.

Спутњик

2 КОМЕНТАРА

  1. У мупу нам раде тотални идиоти.Тај ребић који дође као главни ” шериф” Српске полиције нема ни појма ни везе са тим послом.Он је у општини Звездара био чиновник општински за нелегалну градњу али милогарац је дупеувлакч што вучићу годи тако је ребић ни крив ни дужан дошао на то место у полицији.Невероватно је како су идиоти и глупани у полицији
    постоји фото робот слика убице и ништа као и ништа у вези убиства певачице Јелене у Борчи
    од тога прође годину дана и ништа

  2. Будући да се ова трагедија овако истражује и решава“, изгледа да је убица-пљачкаш неки „несташни“ синћић „важних“ родитеља или неко са веооома дебелом „позадином“. Искрено се надам да ће олош бити ухваћен и барем једном одговарајуће осуђен на подужу временску казну.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here