Власник и генерални директор ТВ Пинк Жељко Митровић упутио је отворено писмо Саши Радуловићу поводом његових грубих и злонамерних настраја на ТВ Пинк. Отворено писмо преносимо у целини.
Поштовани господине Радуловићу,Kако сте у вашој нервози и површности, а ја бих рекао и злурадости, због пореског криминала у коме сте ухваћени, опет поменули у лажном и измишљеном контексту телевизију Пинк, не могу а да вам не напишем пар речи.
Иначе, ја сам од оних који верује да је теза “паметнији попушта” једна накарадна творевина, која је измишљена са циљем да мотивише лудаке попут вас, да афирмише људску глупост и бахатост као и да отвара простор за прикривања и скретање пажње са сумњивих дела која сте починили, а све са циљем, наравно, да ваше мале црне тајне нестану као вода у песку. Из тог разлога добровољно се пријављујем да будем мање паметан, али да због тога ипак расправимо неколико ствари.

Kао прво, није истина да власт квари људе. Истина је да будале, попут вас, ако се домогну власти кваре власт, што је управо и био случај. Срећа у несрећи је што сте брзо педалирани а затим муњевито катапултирани чим су се разоткриле ваше менталне и интелектуалне мањкавости.

Ако сте приметили, значајнији раст српске привреде и економије, бележи се баш од тог тренутка. Мене не занима шта сте радили док сте били стечајни управник, мислим да то занима истражне органе, али ме јако занима, како је могуће да бивши министар, значајног ресора, украде милион долара америчким пореским обвезницима, или ако хоћете, америчким федералним пореским органима, или ако баш хоћете америчкој влади.

Ово је понижавајуће како за Америку, чији сте новац скембали, тако и за Србију и њену позицију јер сте нас, грађане, довели у ситуацију да се стидимо и срамимо и то баш када се Србија труди да са Америком развије најбоље могуће односе. И све ово и не би изгледало тако јадно да не претендујете да постанете некакав лидер опозиције. На тренутак сам помислио да сте изгубили разум, али се брзо сетих да човек не може изгубити оно сто нема. Ја разумем да волите доларе у милионским износима и да би волели имиџ сиромашног човека са пуно пара, али то не значи да можете да не платите порез у Америци или било којој другој земљи.

Неодољиво подсећате на лика из вица који се двоумио да ли да опљачка банку или оснује странку. Kувари грешку покрију зачинима, зидари грешку покрију гипсом а Саша Радуловић грешку покрива опозиционим деловањем. Паметни људи више науче од будала, него будале од паметних људи, а ви господине Радуловићу, ви не учите ни од једних ни од других.Ви заправо уопште не учите. Предност паметних је да они увек могу глумити идиоте – супротно је много теже, зато и знам да ви не глумите већ да сте оригинал и због тога и изражавам забринутост што ја морам да вас подучавам и да вас информишем о стварима које знају и птице на грани.

За разлику од вас господине Радуловићу компанија ПИНK не дугује ни један једини динар пореза ни доприноса на данашњи дан ни Србији ни Америци нити било којој другој земљи – такође не дугује ни једној јединој банци… Али ово нисам морао ја да вам кажем, довољно је било да позовете телефоном пореску управу и добијете све ове информације. Док сте ви господине Радуловићу хватали Покемоне по Београду ја сам морао много да радим и чак продам део имовине како би измирио своје пореске обавезе према држави Србији. За то време ви сте бројали ваше доларе, који у ствари и нису ваши већ сакривени и неплаћени пореским органима, а у паузама вежбали преговарачко брзоходно истрчавање из зграде владе РС. Очевици кажу да би вам позавидео и брзи Гонзалес на брзини бежања, али то није моја ствар нити ме занима – свако има право на страхове, бежање и поскакивање.

И још нешто, да вас не би кривично гонио за инсинуације и површне опсервације које производе велику штету компанији Пинк. Следећи пут пре него што узмете у уста реч Пинк проверите податке да се не би доводили у ову безизлазну аматерску и за вас јако понижавајућу ситуацију. Ајте молим вас платите те нагомилане порезе па да бар можемо да расправљамо као одговорни људи који измирују своје обавезе према државама у којима послују. У нади да ћете платити своје дугове,

СРДАЧНО,

ЖЕЉKО МИТРОВИЋ

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here