Где ови живе јебем ти демократију. Та униформа је побила милион људи.Катастрофа! Ово је слика Европе, не Хрватске. Европе коју данас води Немачка са својим нацистичким савезницима. Она Европа чија крв још капље с кукастих крстова.

Где ћеш Србијо!? Под нож. На клање. У који Европу? Европу педофила и изопачености. Европу која је разапела Христа и сада разапиње грех. Европу претворену у луциферов бордел који старим и изнемоглим перверзњацима свакодневно испоручује хиљаде тона младог мушког и женског меса.

Очито да су ово двоје несрећника као и њихови родитељи цео живот у души униформисани. Сада су се само, и физички, оденули униформом зла. И децу доје мржњом. Зар ово није злоупотреба деце по законима Европе?

Срби су побијени и протерани. Европа, стара курва ћути. Оне који су остали, натерали су да мрзе све што их подсећа на род и претке.

Такви шетају по Франкфурту, Берлину, Копенхагену, Бриселу, Амстердаму, Паризу…
Србијо није то твоја странаНије никада ни била, увек се измицала док си крварила. Твоја Европа је на истоку где сунце излази а живот се рађа. Србијо нађи себе без свађа, пробуди се и не дај децу у најам. Врати се себи крсту и Христу, подигни цркву да се моли Богу, не да тражи милостињу. Да дигне глас за спасење.

Нека звоне звона да разбуде и упозоре да нико достојан завета мајке Србије.

in4s.net

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here