Nisam ni slutio da će na SRBIN INFO (prilog je preneo i portal PATRIOT) da se razvije velika diskusija zbog članka koji sam napisao i iza svake reči i sad stojim.

Kao i obično javljaju se likovi i pitaju me gde sam bio tada i tada, kad su Meho i drugovi izginuli. Da, bio sam u penziji kako reče gospodin Aca Todorović, ali sam smogao snage i sa generalom Sretom Malinovićem, koga su sad opleli, a ne znam zašto, izašao na TV i branio struku. Molio sam Boga da je nadobudni mališa poštovao procedure, ali nije. Plakao sam na sahrani mladog Đukarića, jer nisam mogao istovremeno da plačem i u Novom Sadu, a Mehića znam još iz `91, kada pojedinci koji se sad javljaju nisu ni nos znali da obrišu.

Bio sam i tamo gde su mi pogađali helikopter, ali me je dobri Bog sačuvao, bio sam još kojekude i vodio ratnu jedinicu. Niko nam nije poginuo. Par puta smo dislocirali helikoptere. Mesto na razmeštajnoj prostoriji su razorili. U Beograd sam prešao po potrebi službe. Eto u dve rečenice, gde sam bio.

Ko je pažljivo pročitao prvi tekst, a neki nisu, sve je mogao da shvati. Stanje tehnike je katastrofalno, obučenost sigurno manja nego 90-ih, a i sa početka milenijuma. Sve što je bilo, zastarelo je, jedino je novo da NVO sole pamet vojsci, a pojedinci to ne osećaju, pa prava traže na ulici. Protest vojske pred Ministarstvom odbrane i u neradno vreme je nedopustiv čin za srpskog vojnika.

Šta ćete, ako bude uzbuna da li to još postoji?

Ostavite se ćorava posla i obraćajte se komandirima i komandantima. Oni su dužni da zaštite vaše interese, a ne sindikat. To nikad nije postojalo u Srpskoj vojsci. Postojalo je u engleskoj, gde su se vojnici u Africi na frontu pobunili što nisu dobili sledovanje čokolade. Stari Sektor za RV i PVO je uspeo da sačuva pilotske čokolade, čitaj letački doručak, kao zaštitnu pilotsku kategoriju, jer se Pegaz `rani za trku, a ne pred trku. Kako je sad vi znate?

UVEK PODRŠKA, ULIČARENJE NE JER VI STE VOJSKA, VI STE KASTA, VI STE KOR.

Srpsko Udruženje ĆIRILICA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here