Славко Никић – Аутор 14 књига и председник удружења ветерана

Славко Никић је последњи живи члан јединице МУП-а која се борила против кријумчарења наркотика на Kосмету од 1990. до 1999. године. Био је активни учесник рата на Kосмету. За помоћ пружену преко Дрине, у време рата, признање му је лично одао генерал Ратко Младић. Хапшен је у акцији Сабља. У својим књигама детаљно је описао дешавања на Kосмету и злочине који су Шиптари починили Србима.a

Славко Никић каже да ситуација у Црној Гори највише одговара Албанцима и људима у Рашкој области јер ако падне крв и опали само једна пушка Муслимани из Рашке, Црне Горе и Албанци из Црне Горе ће одмах да позову посматраче са Косова или такозвани Кфор да уђе на те територије да их наводно заштити да не би испали колатерална штета, а после тога ће имати лак пут ка прављењу нових граница на територији Србије и Српске Црне Горе. Једино Мило Ђукановић ту не губи ништа он гледа да што дуже остане на власти.

Мило Ђукановић је примао велике паре од Албанаца, а Албанци свој новац кад траже назад углавном траже много виши, тако да нико не зна шта је Мило Ђукановић обећао Албанцима за тај новац, можда им је обећао и неку територију, где би сутра Албанци дошли и командовали Србима из Црне Горе.

Цела ствар око Светиња у Црној Гори је опасна јер Александар Вучић изјавом да неће тенковима на Црну Гору, шаље поруку Србима са Косова да их неће бранити, сходно томе неће бранити ни Србе из Црне Горе. Славко Никић пита, ако су Александар Вучић и Мило Ђукановић сарађивали око такозваног државног удара у Црној Гори, да ли сарађују и сад око Српских Светиња у Црној Гори. За сад се то још не зна, време ће показати.

Што се тиче мањег дела Цетиња и провокација са њихове стране морају да буду свесни да ће ово време које је сад лоше по Србе проћи, кад тад Србија ће опет бранити и одбранити Српске земље, али ти Цетињани који издају брата Србина њих ће увек пратити срамота. Брат који је издао брата и не заслужује боље.

Славко Никић са чуђењем говори о случају Рачак и наглашава да му није јасно зашто председник Вучић напада Вилијама Вокера а у исто време држи за саветника једног ратног злочинца попут Тони Блера. Па ако је Србомрзац данашњи саветник председника Вучића, можемо се само запитати каве савете даје и колико ће то коштати Србе. Наглашава Никић. А што се тиче Рачка Никић по први пут јавно говори да се мора изнети име високог функционера који је повукао нашу полицију са територије Рачак да би после тога уследио срамотни извештај још једног Србомрзца Вилијама Вокера које је довело до бомбардовања Југославије, и поставља питање ко штити тог функционера и зашто? Ако Александар Вучић напада Вилијама Вокера сад има и прилику да каже ко је наредио повлачење полиције са територије Рачка и зашто?

Шта је још рекао Славко Никић погледајте у емисији продукције ХелмКаст

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here