Povodom uvredljive izjave bivše žene Irfana Mensura, Srne Lango o patrijarhu Pavlu oglasila se i Milica Đurđević član predsedništva i portparol pokreta Zavetnika.

Moj komentar za “Srpski telegraf” na ovu besramnu objavu:
Izjava izvesne Srne Lango, koja se potpisuje kao glumica, o patrijarhu Pavlu, predstavlja tek puko ugađanje ličnim malograđanskim nagonima i sopstvenom neznanju, ali i apsolutnom nepoznavanju suštine Patrijarhovog života i dela, koji su skupa bili duhovno svedočanstvo svega u što je verovao.
Autorka izjave se brčka u plićaku mutne vode, bez ambicije da zapliva dalje i dublje, što je svrstava među one koji malo znaju, a mnogo mrze. Intelektualno veoma skromna i duhovno veoma siromašna izjava je uvreda i za sve pravoslavne vernike u Srbiji. Pokušaj autorke da život jednog sveca svede na jeftine i površne kvalifikacije, zapravo je mera koju je odredila samoj sebi, mereći tako i svoj kapacitet. Valjda će više uspeha imati u nekom od rijalitija, to je definitivno teren na kojem će se bolje snaći i gde se može lakše uklopiti u sistem vrednosti.

Povezane vesti:

SRAMOTA – Glumica vređala patrijarha Pavla!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here