Поводом увредљиве изјаве бивше жене Ирфана Менсура, Срне Ланго о патријарху Павлу огласила се и Милица Ђурђевић члан председништва и портпарол покрета Заветника.

Мој коментар за „Српски телеграф“ на ову бесрамну објаву:
Изјава извесне Срне Ланго, која се потписује као глумица, о патријарху Павлу, представља тек пуко угађање личним малограђанским нагонима и сопственом незнању, али и апсолутном непознавању суштине Патријарховог живота и дела, који су скупа били духовно сведочанство свега у што је веровао.
Ауторка изјаве се брчка у плићаку мутне воде, без амбиције да заплива даље и дубље, што је сврстава међу оне који мало знају, а много мрзе. Интелектуално веома скромна и духовно веома сиромашна изјава је увреда и за све православне вернике у Србији. Покушај ауторке да живот једног свеца сведе на јефтине и површне квалификације, заправо je мера коју је одредила самој себи, мерећи тако и свој капацитет. Ваљда ће више успеха имати у неком од ријалитија, то је дефинитивно терен на којем ће се боље снаћи и где се може лакше уклопити у систем вредности.

Повезане вести:

СРАМОТА – Глумица вређала патријарха Павла!

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here